Δεν υπολογίζεται ο Κίτσιου

Λόγω ενοχλήσεων στον λαγονοψοΐτη, ο Στέλιος Κίτσιου έμεινε εκτός αποστολής από το εκτός έδρας ματς με την Σπαρτάκ Τρνάβα. Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει με τον Ρούντνεβς.

Δεν υπολογίζεται ο Κίτσιου
INTIME SPORTS

Ο Στέλιος Κίτσιου έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με την Σπαρτάκ Τρνάβα καθώς δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη. Οι παίκτες που επέλεξε ο Ιγκόρ Τούντορ είναι οι: Όλσεν, Μελίσσας, Σιαμπάνης, Κόστα, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης, Τζιόλης, Κάτσε , Μαντούρο , Σαββίδης, Μακ , Κοροβέσης, Μυστακίδης, Δεληγιαννίδης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης και Κουλούρης.

Κατά τα άλλα, ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, που αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αφού έλυσε το συμβόλαιό του, βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο του "Δικεφάλου" για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες, το τεχνικό επιτελείο και όλους τους ανθρώπους της ομάδας.

Τα βρήκε με Ρούντνεβς

Ο ΠΑΟΚ θα έχει βρει με τον Ρούντνεβς και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η συνεργασία του "Δικεφάλου" με τον Λετονό θα είναι τριετούς διάρκειας. Ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις (έφυγε από την Ελλάδα) και περιμένει πλέον να κλείσει οριστικά η συμφωνία Αμβούργου-ΠΑΟΚ. Τέλος παρατείνεται η άδεια του Λούκας Πέρεθ στην Ισπανία γιατί το θέμα της μετακίνησής του στην Λα Κορούνια προχωρά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK