Με Ροντρίγκες και "κομμένους" ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπρόντμπι

Οι... εκλεκτοί του Ιγκόρ Τούντορ για τα δύο παιχνίδια με την Μπρόντμπι. Στη λίστα οι Αθανασιάδης, Μαλεζάς και Ροντρίγκες.

Δηλώθηκε στην UEFA η λίστα των παικτών του ΠΑΟΚ για τα δύο ματς με την Μπρόντμπι. Αξίζει να σημειωθεί πως ο "Δικέφαλος" μπορεί να προχωρήσει σε μια αλλαγή μέχρι και 24 ώρες πριν τον αγώνα. Στη λίστα υπάρχουν τα ονόματα των Στεφανου Αθανασιάδη, Στέλιου Μαλεζά και Γκάρι Ροντρίγκες που δεν υπήρχαν για τα ματς με την Σπάρτακ Τρνάβα.

Στη λίστα Α βρίσκονται οι: Αθανασιάδης, Χαρίσης, Γλύκος, Γκολάσα, Κάτσε, Κίτσιου, Κοροβέσης, Βίτορ, Μαντούρο, Μακ, Μαλεζάς, Μελίσσας, Ροντρίγκες, Κόστα, Μυστακίδης, Όλσεν, Πέλκας, Περέιρα, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Σιαμπάνης, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Τζιόλης.

Στη λίστα Β μετέχουν οι: Δεληγιαννίδης, Κωνσταντινίδης, Κουλούρης, Παναγιωτούδης, Παπαδόπουλος, Πόποβιτς, Πούγγουρας, Πόζογλου, Κιόσε, Σαββίδης. Σε ό,τι αφορά τους "κομμένους" Περέιρα, Ρατς και Γκολάσα μπήκαν για τυπικούς λόγους στην λίστα, καθώς σύμφωνα με την ΠΑΕ είναι ακόμη παίκτες του ΠΑΟΚ.

Προπονήθηκε ο Μαλεζάς, μικροενοχλήσεις ο Τζιόλης

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ σχετικά με το πρόγραμμα της Δευτέρας, ο Στέλιος Μαλεζάς έκανε την πρώτη του προπόνηση ενώ ο Αλέξανδρος Τζιόλης προληπτικά ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα λόγω μικροενοχλήσεων στον τετρακέφαλο. Οι Αθανασιάδης, Κίτσιου και Χαρίσης συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης ενώ υπήρχε δουλειά από τον Τούντορ πάνω στην τακτική, με τον Κροάτη να θέλει την άμεσα προσαρμογή των Ζάιρο και Ροντρίγκες. Γι' αυτό και υπήρχε επανάληψη των βασικών στοιχείων του τρόπου ανάπτυξης και ανασταλτικής λειτουργίας.