Εκτός αποστολής για τιμωρία οι Τζαβέλλας και Βίτορ

Λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, οι Γιώργος Τζαβέλλας και Μιγκέλ Βίτορ αποκλείστηκαν από την αποστολή του πρώτου αγώνα με την Ζίμπρου για τα πλέι οφ του Europa League.

Εκτός αποστολής για τιμωρία οι Τζαβέλλας και Βίτορ

Στην αποστολή για το ματς με την Ζίμπρου δεν θα είναι οι Γιώργος Τζαβέλλας και Μιγκέλ Βίτορ καθώς την Δευτέρα (18/8) υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, ο πρώτος απολογήθηκε ενώπιον των συμπαικτών του και προπονήθηκε κανονικά αλλά προτιμήθηκε να μείνει εκτός αγώνα, ενώ ο Βίτορ υπέπεσε σε νέο παράπτωμα και ο Άγγελος Αναστασιάδης τον παρέπεμψε στη διοίκηση.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Γλύκος, Γιακουμής, Μάρτενς, Ρατς, Κάτσε, Αθανασιάδης, Κατσικάς, Κίτσιου, Κουλούρης, Παναγιωτούδης, Ποζατζίδης, Σαββίδης, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Μακ, Περέιρα, Σαλπιγγίδης, Τζιόλης και Μαντούρο.

Κουμπάρεφ: "Τεράστιο κατόρθωμα αν αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ"

O Όλεγκ Κουμπάρεβ είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου για το ματς: "Γνωρίζω ότι ο κόσμος μας έχει υψηλές προσδοκίες και πως ένας αποκλεισμός θα τους απογοητεύσει. Αλλά πρέπει να ξέρετε ότι κάθε ομάδα έχει και ένα συγκεκριμένο όριο στις ικανότητές της και μπορεί να το ξεπεράσει και μια και δυο φορές αλλά όχι πάντα. Εμείς ως ομάδα έχουμε κάνει την υπέρβαση μας… Έχουμε περάσει στο άλλο άκρο των προσδοκιών μας ήδη. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι εμείς δε θα προσπαθήσουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ να κάνουμε ότι καλύτερο και να κάνουμε την υπέρβαση μας για να περάσουμε στην φάση των ομίλων. Αλλά αυτό θα είναι τεράστιο κατόρθωμα. Έτσι κι αλλιώς για μένα οι παίκτες μου είναι ήδη ήρωες με αυτά που έχουν καταφέρει.

Ας είμαστε ρεαλιστές. Δεν πρόκειται για παιχνίδι στον υπολογιστή,αλλά για πραγματικότητα. Το να περιμένει ο κόσμος να αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ είναι σαν να περιμένετε η Σόλιγκορσκ, η ομάδα από την πατρίδα μου, να αποκλείσει την Αϊντχόφεν. Πιστέψτε με ότι η διαφορά αυτού του ζευγαριού δεν είναι μικρότερη από τη διαφορά του δικού μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK