Έβγαλαν selfie οι τρεις "κομμένοι" του ΠΑΟΚ

Ο Ίβιτς τους έκοψε από την αποστολή για το ματς με την Λίμπερετς όμως αυτό δεν πτοεί... Χατζηισαΐα, Σκόνδρα και Τζιόλη Δείτε την selfie που έβγαλαν και το μήνυμα που έστειλαν.

Έβγαλαν selfie οι τρεις "κομμένοι" του ΠΑΟΚ

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, ο Γιάννης Σκόνδρας και ο Αλέξανδρος Τζιόλης βρέθηκαν εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας ματς με την Σλόβαν Λίμπερετς (2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League) παρόλα αυτά αντιμετωπίζουν με χιούμορ την όλη κατάσταση.

Για την ακρίβεια "αυτοτρολάρονται", αφού την ώρα που ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ πετούσε για Τσεχία και εκείνοι έκαναν προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία, ο Χατζηισαΐας ανέβασε selfie μαζί με τους δύο συμπαίκτες του, γράφοντας στη σελίδα του στο Facebook: "Εμείς εδώ"!

Αμέσως μετά την ανάρτηση υπήρξε μάλιστα τεράστιο κύμα συμπαράστασης, με τα Like να φτάνουν τα 600 μέσα στην πρώτη ώρα!

 

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ