Έβγαλε αποστολή για τη Δανία ο Τούντορ

Η επί ελληνικού εδάφους προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό με την Μπρόντμπι ολοκληρώθηκε την Τρίτη. Η αποστολή του "Δικεφάλου".

Έβγαλε αποστολή για τη Δανία ο Τούντορ
INTIME SPORTS

Ο Ίγκορ Τούντορ δεν άφησε την ημέρα να περάσει ανεκμετάλλευτη και προγραμμάτισε μία ιδιαίτερα "γεμάτη" προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία. Ο Κροάτης και το τιμ του έριξαν το βάρος στην τακτική, σε ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας, στο transition game και στην ανασταλτική λειτουργία.

Στο τελευταίο κομμάτι των προπονήσεων έγινε και δουλειά στις στημένες φάσεις.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ακολούθησε μέρος της προπόνησης, ενώ ο Χάρης Χαρίσης με τον Δημήτρη Πέλκα και τον Στέλιο Πόζογλου έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης σε αυξημένους ρυθμούς. Ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο ένιωσε ο Τέρι Αντόνις και για προληπτικούς λόγους ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Ο Γκόικο Τσίμιροτ έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοινώθηκαν οι 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του στο ματς με τη Μπρόντμπι ο Τούντορ. Αυτοί είναι οι: Όλσεν, Γλύκος, Μελίσσας, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Βίτορ, Κόστα, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κοροβέσης, Κάτσε, Τζιόλης, Σαββίδης, Μυστακίδης, Μακ, Ροντρίγκες, Κουλούρης, Δεληγιαννίδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK