Γιάραμπεκ: "Καλό αποτέλεσμα το 1-0"

Ο Γιουράι Γιάραμπεκ δεν απογοητεύτηκε από την ήττα της Σπάρτακ στην Τούμπα και δήλωσε αισιόδοξος για τη ρεβάνς.

Γιάραμπεκ: "Καλό αποτέλεσμα το 1-0"

Πολύ θα ήθελε η Σπάρτακ να έχει αποφύγει το γκολ του Λούκας, αλλά δεν τα έβαψε και μαύρα ο Γιουράι Γιάραμπεκ.

Μετά το 1-0 του ΠΑΟΚ, ο προπονητής της σλοβάκικης ομάδας δήλωσε: "Σίγουρα το γκολ ήρθε όταν δεν το θέλαμε. Παρόλα αυτά το 1-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα που μας δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο δεύτερο παιχνίδι. Η διαφορά του ενός παίκτη στο σημερινό ποδόσφαιρο δεν είναι και μεγάλο πλεονέκτημα.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε την ποιότητα του, εμείς είχαμε ευκαιρίες, αλλά από ένα λάθος του Σάμπο δεχτήκαμε το γκολ. Επιμένω όμως πως το σκορ είναι καλό για μας. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έδειξε επιθετική ποιότητα. Παρόλα αυτά το ματς της ρεβάνς ξεκινάει από το 0-0 κι εμείς θα παλέψουμε για την πρόκριση".

Διαβάστε ακόμη:

ΠΑΟΚ - Σπάρτακ Τρνάβα 1-0

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ