"Η γυναίκα μου θέλει... Βραζιλία"

Ο Αλβες Λίνο μίλησε για την κρίση στην χώρα και το δικό του μέλλον στον ΠΑΟΚ. Διαβάστε τι δήλωσε...

"Η γυναίκα μου θέλει... Βραζιλία"

Για αρκετά ζητήματα μίλησε ο Λίνο στην ιστοσελίδα esporte.ig.com.br. Ο τελευταίος αναφέρθηκε στην δύσκολη κατάσταση που υπάρχει στην Ελλάδα, αλλά και στο μέλλον του. "Εχουμε τρεις πολύ καλές σεζόν με καλούς τεχνικούς. Ο κόσμος είναι χαρούμενος και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό", δήλωσε ο Βραζιλιάνος και πρόσθεσε: "Νιώθουμε την κρίση στενά.

Τα τελευταία χρόνια πληρωνόμασταν καθυστερημένα, αλλά φέτος, αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη και πληρωνόμαστε σωστά. Γίνονται διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης. Η γυναίκα μου νιώθει ανασφάλεια, θα ήθελε να ζήσει στην Βραζιλία, αλλά είναι ένα θέμα που θα το δούμε με ψυχραιμία".

Για το ότι έφυγαν οι Βιειρίνια και Κοντρέρας, ανέφερε: "Το καταλαβαίνουμε, ο σύλλογος δεν είναι άλλη επιλογή για διαπραγμάτευση παικτών προκειμένου να εξισορροπήσει τα έξοδα". Οσο για τον αγώνα με την Ουντινέζε;

"Είναι πάντα καλό να σκοράρεις εκτός έδρας, αλλά και αυτό είναι ένα καλό αποτέλεσμα". Ο ίδιος μίλησε και για το αν σκοπεύει να γυρίσει στην Βραζιλία. "Μπορώ να παίξω σε οποιαδήποτε ομάδα στην Βραζιλία. Είμαι πολλά χρόνια στην Ευρώπη και έμαθα πολλά εδώ. Αγαπώ τον ΠΑΟΚ, όμως θέλω να περιμένω γιατί δεν μου αρέσει να κλείνω πόρτες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK