Το προφίλ της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ

Η Λοκομοτίβα υπερασπίστηκε επιτυχώς το 3-1 του πρώτου αγώνα με την ουαλική Μπρόουτον και χάρη στο 2-2 του Ζάγκρεμπ προκρίθηκε στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Δείτε το προφίλ της.

Το προφίλ της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ
Λοκομοτίβα

Το προφίλ της κροατικής ομάδας

Η Λοκομοτίβα τερμάτισε στην 4η θέση του κροατικού πρωταθλήματος, κερδίζοντας το εισιτήριο για τον 1ο προκριματικό γύρο της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Διακρίσεις

Η μεγαλύτερη επιτυχία της Λοκομοτίβα είναι η κατάληψη της δεύτερης θέσης στην Croatian First League την αγωνιστική περίοδο 2012-13. Έχει ελάχιστα εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς η μοναδική συμμετοχή της ήταν τη σεζόν 2013-14, όταν αντιμετώπισε στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League την Ντιναμό Μινσκ, από την οποία αποκλείστηκε εξαιτίας των εκτός έδρας γκολ (2-3, 2-1).

Γήπεδο: "Κρανιτσεβίτσεβα"

Το προφίλ της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ

Η κροατική ομάδα χρησιμοποιεί από το 2014 το γήπεδο "Κρανιτσεβίτσεβα", το οποίο ονομαζόταν αρχικά "Κονκορντίτζε". Κατασκευάστηκε το 1921, διαθέτει 8.850 καθίσματα και φυσικό χλοοτάπητα.

Αστέρι: Φράνκο Αντριγιάσεβιτς

Το προφίλ της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται ως δανεικός στην Λοκομοτίβα από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Κροατίας, ενώ έχει μία συμμετοχή με την Ανδρών, τις 14 Νοεμβρίου του 2012. Την εφετινή σεζόν, σε 31 αγώνες σ' όλες τις διοργανώσεις σημείωσε 9 γκολ, ενώ μοίρασε και 3 ασίστ.

Προπονητής: Άντε Κάσιτς

Το προφίλ της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ

Πρόκειται για έναν έμπειρο τεχνικό, ο οποίος έχει περάσει από αρκετές ομάδες της Κροατίας, με αποκορύφωμα την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ντιναμό Ζάγκρεμπ την αγωνιστική περίοδο 2011-12. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου του Ζάγκρεμπ. Παράλληλα, ήταν ένας από τους πρώτους δέκα προπονητές στην Κροατία, που απέκτησε το κορυφαία δίπλωμα προπονητικής της UEFA (Pro Licence).

Ρόστερ

Τερματοφύλακες: Όλιβερ Ζελένικα, Ιβάν Φιλίποβιτς, Ντάριο Ράντελιτς

Αμυντικοί: Έντουαρντ Χούσινετς, Τσαρλς Μπάρτολετς, Πέτερ Μάμιτς, Τόμισλαβ Μρτσέλα, Ντίνο Πέριτς, Τσαρλς Μπρούτσιτς, Χέρντι Πρένγκα, Λούκα Τσάπαν

Μέσοι: Νταμίρ Σόβσιτς, Λουκ Μπεγκόνια, Μοχάμεντ Αλ Γκουλ, Ντένις Τσεράι, Γέρκο Λέκο, Τζέιμι Μέρφι, Φράνκο Αντριγιάσεβιτς, Σίμε Γκρζαν, Γιόσιπ Τσόριτς, Πίτερ Μασλ

Επιθετικοί: Γιάκομπ Πούλιτς, Γιον Φιόλιτς, Μίρκο Μάριτς, Τζαν Ντολεζάλ, Ντέγιαν Τσάμπρατζα

Διαβάστε ακόμη:

Με Λοκομοτίβα ο ΠΑΟΚ, πρώτο ματς στο Ζάγκρεμπ

News 24/7

24MEDIA NETWORK