Η υπόκλιση των Ιταλών

Δείγμα του πόσο υπολoγίζουν την έδρα του ΠΑΟΚ οι άνθρωποι της Ουντινέζε είναι οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη, του προπονητή και ενός ποδοσφαιριστή της ιταλικής ομάδας (videos).

Η υπόκλιση των Ιταλών
INTIME SPORTS

Με τα καλύτερα λόγια για την Τούμπα και την οργάνωση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ μίλησαν οι άνθρωποι της Ουντινέζε. Ο ιδιοκτήτης της ιταλικής ομάδας, Τζιανπάολο Πότσο, μάλιστα, πήγε στα αποδυτήρια και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, αναγνωρίζοντας την δυσκολία της αποστολής που είχαν στην Τούμπα.

"Σίγουρα μπαίνει θετικό πρόσημο στον ΠΑΟΚ με όλη αυτή την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε και με τον τρόπο που στηρίζουν την ομάδα οι οπαδοί", είπε αρχικά ο κ. Πότσο και πρόσθεσε: "Επίσης οργανωτικά πήγε πολύ καλά ο ΠΑΟΚ, κατά συνέπεια αυτή που πήραμε είναι μια μεγάλη πρόκριση, αφού την πήραμε σε αυτή την έδρα".

Εκτός του ισχυρού άνδρα της Ουντινέζε, με κολακευτικά λόγια στην Τούμπα αναφέρθηκαν και ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, Φραντσέσκο Γκουιντολίν, αλλά και ο μέσος, Πάμπλο Αρμέρο, όπως μπορείτε να δείτε στα VIDEOS που ακολουθούν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK