Κονόνοφ: "Έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ"

Με στόχο να αποδώσει όμορφο και οργανωμένο ποδόσφαιρο θα παραταχθεί στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ η Καρπάτι, σύμφωνα με τον Όλεχ Κονόνοφ.

Κονόνοφ: "Έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ"

Ο τεχνικός της ομάδας του Λβιβ μίλησε για την αναμέτρηση της Τούμπας, η ατμόσφαιρα της οποίας δεν θα επηρεάσει τους παίκτες του, όπως υποστήριξε.

"Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την φιλοξενία. Φέραμε στην Θεσσαλονίκη όλους τους παίκτες, ακόμη και τους τραυματίες. Προετοιμαζόμαστε πολύ σοβαρά για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Έχω μελετήσει αρκετά τον ΠΑΟΚ και από αγώνες του Europa League και του ελληνικού πρωταθλήματος και πήραμε όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε.

Τα παιχνίδια των πλέι οφ είναι πιο σοβαρά, είναι διαφορετικά με τα προηγούμενα. Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, αλλά θα βγούμε στο γήπεδο για να παίξουμε όμορφο και οργανωμένο ποδόσφαιρο ώστε να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας.

Το ότι πέρυσι και ο ΠΑΟΚ και η Καρπάτι απέκλεισαν δύο τουρκικές ομάδες λέει πολλά για το επίπεδο των δύο ομάδων. Από την περασμένη χρονιά δεν έχει αλλάξει παίκτες ο ΠΑΟΚ, έχουμε μελετήσει αρκετά τον αντίπαλό μας μόνο ο νέος προπονητής που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ έχει αλλάξει λίγο την φιλοσοφία της αντίπαλης ομάδας, αλλά εμείς προετοιμαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ όπως τον ξέρουμε. Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά η Καρπάτι είναι έτοιμη να τον αντιμετωπίσει", ήταν τα πρώτα λόγια του Κονόνοφ.

Στη συνέχεια, ο τεχνικός της Καρπάτι μίλησε για τις διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων: "Δεν θα μιλήσω τώρα για πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Περιμένω και οι δύο ομάδες να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο. Ίσως ότι έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας μας δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα, αλλά και ο ΠΑΟΚ έδωσε σοβαρά παιχνίδια προετοιμασίας και δύο ματς με την Βαλερένγκα και δεν νομίζω ότι αυτό δίνει στην Καρπάτι μεγάλο πλεονέκτημα".

Αναφερόμενος στον καιρό, είπε: "Οι καιρικές συνθήκες δεν νομίζω ότι θα μας επηρεάσουν, έχουμε παίξει έτσι και στην Ουκρανία και στο Europa League, οπότε δεν θεωρώ πως θα έχουμε πρόβλημα".

Για τις απουσίες της ομάδας του, δήλωσε: "Μόνο ο Αβελάρ δεν θα παίξει αύριο που είναι τραυματίας".

Από την πλευρά του, ο Ιγκόρ Οσίπκο δήλωσε: "Δεν είμαι ευχαριστημένος με την θέση της ομάδας μου στο πρωτάθλημα, η τελευταία νίκη ανέβασε το ηθικό μας. Πάντως, δεν νομίζω η θέση μας στο πρωτάθλημα να επηρεάσει τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα μας προετοιμάστηκε καλά. Ξέρω τον ΠΑΟΚ που είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ και να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο. Εγώ έχω παίξει εδώ και με την Σαχτάρ σε παιχνίδι προετοιμασίας.

Όταν βρισκόμαστε στο γήπεδο δεν ασχολούμαστε με τους φιλάθλους. Παίξαμε και στην Τουρκία που είχε μεγάλη πίεση, δεν νομίζω ότι θα επηρεαστούμε στην Τούμπα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK