Κουμπάρεβ: "Περισσότερες πιθανότητες ο ΠΑΟΚ" (VIDEO)

Την πεποίθησή πως ο ΠΑΟΚ θα εμφανιστεί πιο τολμηρός και πιο επιθετικός σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στη Μολδαβία εξέφρασε ο Όλεγκ Κουμπάρεβ, ο οποίος τόνισε ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της Ζίμπρου.

Κουμπάρεβ: "Περισσότερες πιθανότητες ο ΠΑΟΚ" (VIDEO)

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του τεχνικού της Ζίμπρου:

Θα υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς; "Να δούμε το ρόστερ του ΠΑΟΚ, να δεχθούμε και την πίεση στην αρχή του αγώνα και να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε".

Το 1-0 θεωρείται σκορ ασφαλείας; "Όχι. Υπολογίζοντας τη δύναμη του ΠΑΟΚ και τις συνθήκες. Παρόλο που κερδίσαμε 1-0 είμαστε σε μειονεκτική θέση".

Σας προβληματίζει κάτι; "Η Ζίμπρου δεν έχει πλούσια ευρωπαϊκή εμπειρία και τέτοια ματς έχουν αρκετή πίεση. Ίσως να φέρουν εκπλήξεις. Για το παιχνίδι έχουμε ένα σχέδιο, αλλά αν το εφαρμόσουμε θα εξαρτηθεί και από τον αντίπαλο"

Το ματς χαρακτηρίζεται ματς της δεκαετίας για τη Ζίμπρου και εθνική υπόθεση. "Σας λέω ξανά, παίζουμε σπάνια τέτοια παιχνίδια και δεν μπορώ να προβλέψω αν θα λυγίσει κάποιος παίκτης".

Για τον προπονητή και τους παίκτες του ΠΑΟΚ το ματς είναι χωρίς αύριο. "Όσον αφορά αυτό, έχουμε εμπειρία γιατί τους τελευταίους τρεις μήνες έχουμε παίξει αρκετά ματς χωρίς αύριο. Ήταν το παιχνίδι του Κυπέλλου, του Σούπερ Καπ και προκριματικών γύρων και τα παιδιά άντεξαν και βγήκαν κερδισμένοι".

Έχει απουσίες η Ζίμπρου; "Όλοι όσοι χρειαζόμαστε είναι εδώ μαζί μας".

Ένα σχόλιο για τα πλάνα σας; "Η Ζίμπρου δεν θα διαφέρει πολύ από την ομάδα που έπαιξε μία εβδομάδα πριν και κάποιες τακτικές αλλαγές θα εξαρτηθούν και από τον αντίπαλο".

Πιστεύετε ότι η καυτή Τούμπα μπορεί να επηρεάσει τους παίκτες; "Δεν έχω δει μόνο εγώ, την έχω δείξει και στους παίκτες. Έχουμε προειδοποιήσει τους παίκτες γιατί είδαμε πως ο κόσμος υποστηρίζει την ομάδα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα".

Τι διαφορετικό περιμένετε από τον ΠΑΟΚ; "Περιμένω να τον δω πιο επιθετικό, πιο τολμηρό"

Σας προβληματίζει κάποιος παίκτης του ΠΑΟΚ; "Υποθέτω ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει ένα νέο κεντρικό δίδυμο, ειδικά ο Βίτορ είναι ικανός στις στημένες φάσεις. Υπάρχει και ο Σαλπιγγίδης και άλλοι παίκτες αλλά δεν θέλω να πω ονόματα".

Ποιος έχει περισσότερες πιθανότητες να περάσει; "Ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερες".

Χαμηλοί τόνοι από Ζίμπρου

Με την παρουσία 20 ποδοσφαιριστών διεξήχθη η προπόνηση της Ζίμπρου στην Τούμπα.

Στα αγωνιστικά ο Πασένκο είναι ο μοναδικός απών της αποστολής, ενώ αντίθετα ο Ντέντοφ εξέτισε την ποινή του και και τέθηκε στη διάθεση του Κουμπάρεφ για τον αγώνα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι την αποστολή της Ζίμπρου δεν ακολούθησε ούτε ένας Μολδαβός δημοσιογράφος!

News 24/7

24MEDIA NETWORK