Έδωσε απαντήσεις και νίκη ο Αθανασιάδης

Ο Κλάους Αθανασιάδης πήρε το... όπλο του και με δύο γκολ ανέτρεψε το 1-0 υπέρ της Σλόβαν Λίμπερετς, σε 2-1 υπέρ του ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας φορ φάνηκε να βρίσκει τον παλιό καλό εαυτό του και έδωσε στην ομάδα του το πρώτο τρίποντο της στον όμιλο.

Έδωσε απαντήσεις και νίκη ο Αθανασιάδης

Το ματς που ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις για τον ΠΑΟΚ, μετά το γκολ της Σλόβαν στο 42ο δευτερόλεπτο (με σκόρερ τον Κομλιτσένκο), έμελλε να έχει αίσιο τέλος, ελέω του Στέφανου Αθανασιάδη, ο οποίος σκόραρε δύο φορές στη συνέχεια για να χαρίσει τη νίκη στους "ασπρόμαυρους".

Ο Κλάους βρήκε δίχτυα με πέναλτι στο 10', το οποίο κέρδισε ο Ροντρίγκες όταν υποχρέωσε τον Σικόρα να μαζέψει την μπάλα με τα χέρια. Μετά την ισοφάριση ο "δικέφαλος" ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και αναζήτησε ένα δεύτερο γκολ που θα του έδινε την πολυπόθητη νίκη.

Τελικά ο Κλάους ήταν αυτός που έδωσε ξανά τη λύση, ολοκληρώνοντας την ανατροπή, όταν με κοντινή κεφαλιά μετά από σέντρα του Λέοβατς, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 82'.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, το δοκάρι των γηπεδούχων στο 76ο λεπτό με τον σκόρερ της ομάδας, Κομλιτσένκο, μετά από τραγικό λάθος της ελληνικής άμυνας, καθώς και απίθανη ευκαιρία του Ροντρίγκες στο 90+3', ο οποίος αστόχησε μπροστά σε κενή εστία.

Οι συνθέσεις:

Σλόβαν Λίμπερετς: Ντουμπράβκα, Μπρέιτε, Κουφαλ, Σίκορα, Φόλπρεχτ (73' Καραφιάτ), Χοβόρκα, Κομλιτσένκο, Βουτς, Μπαρτλ (46' Eκπάϊ), Μπαρτόσακ (79' Μπάρος), Λάτκα.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάκχοφ (73' Τιάμ), Ροντρίγκες, Κάμπος (59' Μυστακίδης), Αθανασιάδης (86΄Κρέσπο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πεντάστερη η Φιορεντίνα

ΤΟ LIVE CHAT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK