Με Μπερμπάτοφ, Σάμπο στο Ντόρτμουντ ο ΠΑΟΚ

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ επανέρχεται στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Ντόρτμουντ.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την τελευταία φετινή αναμέτρηση του Europa League με αντίπαλο την Ντόρτμουντ στη Γερμανία.

Ο Βούλγαρος επιθετικός, ο οποίος αποχώρησε εκνευρισμένος από την Τούμπα, όταν έγινε αλλαγή στον προηγούμενο αγώνα του 3ου ομίλου της διοργάνωσης με αντίπαλο την Καμπάλα (0-0), επιστρέφει για πρώτη φορά στην αποστολή του "δικεφάλου του βορρά".

Ο Έρικ Σάμπο υποβλήθηκε σε εξετάσεις και όπως έγινε γνωστό, δεν έχει υποστεί τραυματισμό στον λαγονοψοΐτη και προληπτικά γυμνάστηκε σήμερα μόνος του.

Αντίθετα, ο Εγιάλ Γκολάσα έχει υποστεί θλάση από το χτύπημα παίκτη του Πανιωνίου χαμηλά στη γάμπα και θα επανέλθει μετά από τις γιορτές. Ο Ζάιρο είχε και σήμερα ενοχλήσεις στο γόνατο και θα υποβληθεί σε μαγνητική. Ο Μιγκέλ Βίτορ επιβεβαιώθηκε ότι δεν αντιμετώπισε κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού και οι ενοχλήσεις του προήλθαν από ερεθισμό στο νεύρο, με συνέπεια να ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Όλσεν, Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης, Λέοβατς, Κοροβέσης, Ροντρίγκες, Μυστακίδης, Σάμπο, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Αντόνις, Σαββίδης, Κάτσε, Πέλκας, Μακ, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα