Με Μπερμπάτοφ, Σάμπο στο Ντόρτμουντ ο ΠΑΟΚ

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ επανέρχεται στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Ντόρτμουντ.

Με Μπερμπάτοφ, Σάμπο στο Ντόρτμουντ ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την τελευταία φετινή αναμέτρηση του Europa League με αντίπαλο την Ντόρτμουντ στη Γερμανία.

Ο Βούλγαρος επιθετικός, ο οποίος αποχώρησε εκνευρισμένος από την Τούμπα, όταν έγινε αλλαγή στον προηγούμενο αγώνα του 3ου ομίλου της διοργάνωσης με αντίπαλο την Καμπάλα (0-0), επιστρέφει για πρώτη φορά στην αποστολή του "δικεφάλου του βορρά".

Ο Έρικ Σάμπο υποβλήθηκε σε εξετάσεις και όπως έγινε γνωστό, δεν έχει υποστεί τραυματισμό στον λαγονοψοΐτη και προληπτικά γυμνάστηκε σήμερα μόνος του.

Αντίθετα, ο Εγιάλ Γκολάσα έχει υποστεί θλάση από το χτύπημα παίκτη του Πανιωνίου χαμηλά στη γάμπα και θα επανέλθει μετά από τις γιορτές. Ο Ζάιρο είχε και σήμερα ενοχλήσεις στο γόνατο και θα υποβληθεί σε μαγνητική. Ο Μιγκέλ Βίτορ επιβεβαιώθηκε ότι δεν αντιμετώπισε κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού και οι ενοχλήσεις του προήλθαν από ερεθισμό στο νεύρο, με συνέπεια να ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Όλσεν, Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης, Λέοβατς, Κοροβέσης, Ροντρίγκες, Μυστακίδης, Σάμπο, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Αντόνις, Σαββίδης, Κάτσε, Πέλκας, Μακ, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ

News 24/7

24MEDIA NETWORK