Μπόλονι: "Πολλοί οι λόγοι για να είμαστε χαρούμενοι"

Ο Λάζλο Μπόλονι δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την κατά διαστήματα εξαιρετική εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι στη Βαλερένγκα και το 3-0 που σφράγισε την πρόκριση στα play off του Europa League.

Μπόλονι: "Πολλοί οι λόγοι για να είμαστε χαρούμενοι"

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε χαρακτηριστικά: " Είμαστε χαρούμενοι αφενός επειδή νικήσαμε αφετέρου επειδή πήραμε την πρόκριση. Όταν νικάς 3-0 νομίζεις ότι είχες εύκολη δουλειά. Εγώ ξέρω ότι η Βαλερένγκα έπαιξε με δύο επιθετικούς και διεκδίκησε τις πιθανότητες που είχε. Είμαι χαρούμενος που σκοράραμε σε δύο ματς πέντε γκολ, χωρίς να δεχθούμε ούτε ένα. Είμαι χαρούμενος που είδα τον Κοντρέρας, είμαι χαρούμενος που γύρισε ο Ίβιτς και έπαιξε 60 λεπτά. Τώρα θέλω να γυρίσουν σύντομα και οι Λαζάρ και Σαλπιγγίδης. Επίσης, θέλω και λίγη βοήθεια από τη διοίκηση.

Υπάρχουν οι συνθήκες να παίξουμε πιο επιθετικά. Όταν το παιχνίδι είναι 3-0, πρέπει να δίνουμε πειστικές απαντήσεις. Μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Μερικοί παίκτες χρειάζονται περισσότερο δύναμη, άλλοι πρέπει να είναι πιο δυνατοί στο τακτικό κομμάτι του παιχνιδιού και γενικότερα όταν έχουμε την μπάλα, πρέπει να είμαστε πιο γρήγοροι. Έχω πάντως εμπιστοσύνη στη δουλειά μου και στους παίκτες μου.

Έβαλα τον Κοντρέρας αμυντικό χαφ για δύο λόγους. Πρώτον γιατί οι Τσιρίλο και Μαλεζάς ήταν πολύ καλοί και δεν ήθελα να τους βγάλω, αλλά και γιατί σε εκείνο το σημείο έπρεπε να τρέξει περισσότερο. Επίσης, τον έχω δει και πιο παλιά να παίζει αμυντικός χαφ και δεξί μπακ, ενδεχομένως στο μέλλον να μας βοηθήσει σε αυτές τις θέσεις.

Η αλήθεια είναι ότι μερικοί παίκτες έχασαν εύκολες μπάλες. Ο Ίβιτς δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Ο Βιεϊρίνια πρέπει να παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες. Αν μπορούμε να σκοράρουμε σε κάθε παιχνίδι είναι καλό. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό το θέμα.

Πάντα χαίρομαι όταν κάποιος σύλλογος πλησιάζει έναν παίκτη μου. Δεν είμαι μόνο χαρούμενος, αλλά περήφανος αυτήν τη στιγμή. Όχι, δεν φοβάμαι μην φύγει ο Βιεϊρίνια. Πάντα η διοίκηση μπορεί να πει όχι. Θέλουμε να δούμε έναν χαρούμενο παίκτη που να σκοράρει και μακάρι να έρθουν προτάσεις για αυτό.

Ελπίζω ότι η ομάδα μου θα είναι καλύτερη σε δύο εβδομάδες. Το μυαλό μας, όμως, βρίσκεται και στο να έχουμε λίγη τύχη στην κλήρωση.

Το σημαντικό είναι αυτό που γίνεται στα αποδυτήρια. Αυτό που υπάρχει στις καρδιές και στο μυαλό των παικτών και στη δουλειά της διοίκησης. Τώρα, αν έρθει ένας άνθρωπος που να μπορεί να βοηθήσει και να δώσει δύναμη, τότε όλα είναι καλά".

Ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του σε ευρωπαϊκό παιχνίδι δήλωσε: " Μπορεί να βρισκόμαστε στον ένα μήνα προετοιμασίας, δείξαμε όμως ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Ρολάρουμε κι ας είμαστε στην αρχή. Χαίρομαι πολύ για την ευκαιρία που πήρα, όμως καθρέπτης είναι το γήπεδο και θα προσπαθήσω για ακόμη καλύτερες εμφανίσεις".

Από την άλλη ο Γιώργος Φωτάκης σημείωσε: " Μέχρι τη στιγμή του πρώτου γκολ δεν είχαμε την απόδοση που θέλαμε, μετά ανεβήκαμε όμως όταν φτάσαμε στο 3-0 κάναμε συντήρηση δυνάμεων. Έχουμε κάνει μόνο ένα μήνα προετοιμασία, όμως είμαστε σε καλό δρόμο. Μακάρι να συνεχίσουμε το ίδιο στην Ευρώπη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK