Μπόλονι: "Βελτίωση στην αποτελεσματικότητα"

Μιλώντας για τη μάχη της Πέμπτης κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς ο Λάσλο Μπόλονι υπογράμμισε ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να βελτιώσει την αποτελεσματικότητά της. Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε επίσης και για τους τραυματισμούς που ταλανίζουν την ομάδα του.

Μπόλονι: "Βελτίωση στην αποτελεσματικότητα"

Αναλυτικά είπε: "Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να έχουμε τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια συγκέντρωση. Σε όλα τα ματς προσπαθούμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα, δεν προσαρμοζόμαστε ανάλογα με τον αντίπαλο.

Οι Σάμροκ είναι μια ομάδα που βρίσκεται στην 4η θέση του ομίλου, αυτό όμως πιθανόν να οφείλεται στο ότι έπαιξε με τις δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου. Είδα ότι είναι μια ομάδα με ενθουσιασμό και πολύ καλή φυσική κατάσταση και απλώς δεν είχαν την τύχη να πάρουν βαθμούς. Ελπίζω να μην τα καταφέρουν ούτε στην Τούμπα. Σίγουρα έχουν ποιότητα, έχουν κάποια ατού, τους σεβόμαστε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Μιλώντας για τον Πάμπλο Γκαρσία και γενικότερα για τους τραυματισμούς της ομάδας ο Μπόλονι είπε: "Ο Γκαρσία έχει ένα μυικό πρόβλημα και σύμφωνα με τον γιατρό ίσως μείνει έξω για τρεις εβδομάδας. Οι τραυματισμοί δεν είναι όλοι μυικοί, ο πρώτος του Φωτάκη και του Λάζαρ ήταν ατυχήματα.

Μια εξήγηση μπορούσε να είναι το πρόγραμμα, τα συνεχόμενα παιχνίδια, μια άλλη πως δεν δουλεύω όπως οι προηγούμενοι προπονητές, σαφώς και χρειάζεται μια εξοικείωση, θα μπορούσε να είναι και το γεγονός ότι κανένας δεν είναι φέτος νεότερος από ότι ήταν πέρσι".

Για το τι ακολούθησε από το ματς απέναντι στον ΟΦΗ και έπειτα τέλος τόνισε: "Σίγουρα είναι καλύτερα μετά από νίκες, όμως, έχουμε την εμπειρία να διαχειριστούμε δυσάρεστες καταστάσεις. Το θέμα τώρα είναι να βελτιωθούμε στην αποτελεσματικότητα, γιατί χωρίς αυτήν, χωρίς έμπνευση και τύχη δεν γίνεται τίποτα. Η προσπάθεια που κάναμε από το τελευταίο παιχνίδι και μετά ήταν περισσότερο να βρούμε την αποτελεσματικότητα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK