Ο' Νιλ: "Δεν θα επηρεαστεί από τις απουσίες ο ΠΑΟΚ"

Ο Μάικλ Ο' Νιλ έχρισε φαβορί τον ΠΑΟΚ στον αγώνα της Πέμπτης (20/10), υποστηρίζοντας πως δεν θα παίξουν ρόλο οι σημαντικές απουσίες του.

Ο' Νιλ: "Δεν θα επηρεαστεί από τις απουσίες ο ΠΑΟΚ"

Αρχικά, ο τεχνικός της Σάμροκ αποκάλυψε ότι " ο Γκάρι Ο' Νιλ δεν θα παίξει, δυστυχώς, είναι απογοήτευση και για αυτόν και για εμάς, έχουμε όμως επιλογές για να τον αντικαταστήσουμε".

Αναφορικά με το ματς της Τούμπας, δήλωσε: "Η όλη εμπειρία είναι κάτι φανταστικό για εμάς, είναι κάτι για πρωτόγνωρο να συμμετέχουμε στην Ευρώπη. Σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια παίξαμε καλά, πολλοί από τους παίκτες που έπαιξαν σε αυτά θα αγωνιστούν και αύριο. Είμαστε αουτσάιντερ, ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, έχει εμπειρία από τέτοια ματς, αλλά το ότι είμαστε αουτσάιντερ μας δίνει μια απόλαυση".

Όσον αφορά στα προηγούμενα παιχνίδια με Ρούμπιν και Τότεναμ, σχολίασε: "Αύριο (σ.σ. Πέμπτη 20/10) θα παίξουμε όπως πάντα, με πειθαρχία, με συμπαγή άμυνα και με πνεύμα. Όλες οι ομάδες που έχουμε παίξει έως τώρα έχουν να πούνε καλά λόγια για εμάς. Κάτι που παραβλέπετε είναι πως έχουμε και τεχνίτες παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να δυσκολέψουμε τον ΠΑΟΚ.

Με την Ρούμπιν ήταν δύσκολο, είχε πολύ καλή κατοχή. Όσον αφορά στην Τότεναμ, ήταν καλύτερη από αυτήν που έπαιξε στην Τούμπα, πιο ενισχυμένη. Δυστυχώς σε εκείνο το ματς δεν κρατήσαμε τα ηνία. Η προετοιμασία είναι πολύ σημαντική για εμάς. Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια την φετινή σεζόν, υπάρχει κόπωση, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ. Έχουμε καλή διάθεση γιατί είμαστε ένα παιχνίδι μακριά από τον τίτλο".

Αναφερόμενος στις απουσίες του ΠΑΟΚ, δήλωσε: "Η απουσία του Γκαρσία είναι πολύ σημαντική, αλλά και σε άλλα τρία παιχνίδια στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ είχε αλλαγές και ο προπονητής του φάνηκε ότι είχε επιλογές. Δεν περιμένω να επηρεαστεί ο ΠΑΟΚ από αυτές τις απουσίες".

Τέλος, ο Μάικλ Ο' Νιλ μίλησε για τον τρόπο παιχνιδιού του "δικεφάλου": "Είδαμε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, είδαμε και άλλα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει δυνατό κέντρο, παίζουν στενά αφήνουν χώρο για τα φουλ μπακ τους, παίζουν σαν την Κοπεγχάγη και την Παρτιζάν. Δεν θα διαφέρει ο τρόπος με τον οποίο παίξαμε στα προηγούμενα ευρωπαϊκά ματς. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK