"O ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο κλαμπ"

Ο πρόεδρος των Σάμροκ Ρόβερς, Τζόναθαν Ρος μίλησε για το αποψινό παιχνίδι της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι οι "ασπρόμαυροι" "μας αντιμετωπίζουν ως ίσους αντιπάλους".

"O ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο κλαμπ"

"Τώρα μπορούμε να απολαύσουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ". Η δήλωση αυτή του τζόναθαν Ρος στην ιρλανδική έκδοση της "Independent", αποτυπώνει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν την αποψινή αναμέτρηση οι Σάμροκ. "Αν δεν είχαμε κερδίσει τον τίτλο, ίσως το ματς σήμερα να έχανε λίγη από τη λάμψη του. Όμως, στους Σάμροκ δουλέψαμε σκληρά για να βρεθούμε εδώ. Χτίζουμε κάτι και σε κάθε ευρωπαϊκό μας παιχνίδι παίζουμε καλύτερα" πρόσθεσε, προαναγγέλοντας την παραμονή του Μάικλ Ο'Νιλ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας: "Ελπίζω, μέσα στις επόμενες εβδομάδες να βρούμε τη φόρμουλα για το νέο συμβόλαιο".

Τόνισε ακόμη: "Δεν νομίζω ότι στην Ιρλανδία έχει αναγνωριστεί το επίτευγμά μας. Ο κόσμος δεν έχει εκτιμήσει τι ακριβώς έχουμε πετύχει".

Τέλος, μίλησε και για τον ΠΑΟΚ. "Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην είναι ένας από τους πιο φημισμένους συλλόγους στην Ευρώπη, όμως είναι ένα μεγάλο κλαμπ. Το μπάτζετ τους φθάνει τα 15-16 εκ. ευρώ. Αυτό είναι μεγαλύτερο από οτιδήποτε υπάρχει στη χώρα μας. Ωστόσο, μας αντιμετωπίζουν σαν να είμαστε ίδιο μέγεθος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK