Οι "εκλεκτοί" του Τούντορ για Σπάρτακ Τρνάβα

Έτοιμος για την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Σπάρτακ Τρνάβα στο πλαίσιο της γ΄ προκριματικής φάσης του Europa League είναι ο ΠΑΟΚ, μετά την απογευματινή προπόνηση στη Νέα Μεσήμβρια. Η αποστολή του Τούντορ.

Οι "εκλεκτοί" του Τούντορ για Σπάρτακ Τρνάβα
INTIME SPORTS

Εκτός από το καθιερωμένο ζέσταμα με ελαφρύ τρέξιμο και ασκήσεις με εμπόδια, το πρόγραμμα περιλάμβανε δουλειά σε κυκλοφορία μπάλας, αλλαγές κατεύθυνσης, τακτική με δίτερμα στο μισό γήπεδο και για φινάλε στημένες φάσεις.

Όσον αφορά τους τραυματίες, Κλάους και Πόζογλου ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Γλύκος έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Ο Χαρίσης ακολούθησε θεραπεία στο γυμναστήριο και η αποθεραπεία του προχωράει κανονικά και χωρίς προβλήματα.

Μόλις ολοκληρώθηκε η προπόνηση, ο Ίγκορ Τούντορ ανακοίνωσε την αποστολή για την αυριανή (30/7) αναμέτρηση κόντρα στην Σπάρτακ Τρνάβα, την οποία αποτελούν οι: Όλσεν, Μελισσάς, Βίτορ, Κόστα, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Τζιόλης, Μαντούρο, Κ.Σαββίδης, Κάτσε, Μακ, Λούκας, Κοροβέσης, Μυστακίδης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης και Κουλούρης.

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί το πρωί της Πέμπτης στις 09:45 στο γήπεδο της Τούμπας από όπου και θα αναχωρήσει για το Makedonia Palace για ξεκούραση μέχρι τον αγώνα, ενώ όσοι δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Τούντορ για την αναμέτρηση θα προπονηθούν στις 08:45 στην έδρα της ομάδας.

Δείτε το βίντεο του PAOK TV με πλάνα από την προπόνηση στην Νέα Μεσημβρία:

News 24/7

24MEDIA NETWORK