Όχι κι από τη Ζίμπρου...

Με αφορμή την ήττα στη Μολδαβία, ας θυμηθούμε από ποιες άλλες ομάδες ηττήθηκε ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας από 2009 μέχρι σήμερα στην Ευρώπη.

Όχι κι από τη Ζίμπρου...
INTIME SPORTS

Αν σκεφτεί κανείς ότι ο ΠΑΟΚ από το 2009 που επέστρεψε στα ευρωπαϊκά δρώμενα κατάφερε να περάσει από έδρες-φωτιά, είτε από άποψη κόσμου, είτε από άποψη αντιπάλου, είτε και από τις δύο απόψεις, τότε η ήττα από την Ζίμπρου, μάλλον θα του προκαλέσει έντονο... εκνευρισμό!

"Σουκρού Σαράτσογλου", 'Άμστερνταμ Αρίνα", "Λουζνίκι", "Μάξιμιρ", "Γουάιτ Ζαρτ Λέιν", είναι πέντε γήπεδα που ο ΠΑΟΚ έγραψε χρυσές σελίδες στο βιβλίο της ιστορίας του, τις οποίες "λέρωσε" η ήττα από τη Ζίμπρου στο Κισινάου.

Για να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα ο "Δικέφαλος" από το 2009 μέχρι σήμερα έχει δώσει 22 παιχνίδια εκτός έδρας παιχνίδια σε προκριματικά και φάσεις ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Από αυτά έχει ηττηθεί μόλις 3 φορές! Πιο αναλυτικά σε 22 ματς έχει 7 νίκες 12 ισοπαλίες και 3 ήττες. Έχει ηττηθεί από την Βιγιαρεάλ στο "Μαδριγάλ" (1-0), από την Ραπίντ στην Βιέννη (3-0) και από την Μπενφίκα στο "Ντα Λουζ" (3-0).

Η τέταρτή του ήττα έμελλε να είναι από την άσημη Ζίμπρου στο Κισινάου...

Ας θυμηθούμε αυτά τα ματς...

Βιγιαρεάλ-ΠΑΟΚ 1-0

Ραπίντ Βιέννης-ΠΑΟΚ 3-0

Μπενφίκα-ΠΑΟΚ 3-0

Ζίμπρου-ΠΑΟΚ 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK