ΠΑΟΚ - Καμπάλα 0-0

Ο... αποκλεισμένος από νωρίς ΠΑΟΚ ξύπνησε στο δεύτερο ημίχρονο, δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε ούτε τώρα να πάρει τη νίκη. Έμεινε στο 0-0 με την Καμπάλα στην Τούμπα και αγνοεί το θετικό αποτέλεσμα από τις 28 Οκτωβρίου.

ΠΑΟΚ - Καμπάλα 0-0

Εικόνα αγώνα:

Με τις τελευταίες ελπίδες για πρόκριση στη φάση των "32" να έχουν χαθεί νωρίτερα στο παγωμένο Κρασνοντάρ, τα κίνητρα για τον ΠΑΟΚ για νίκη ήταν αυτά:

-Να σπάσει το κακό σερί αποτελεσμάτων που τον θέλει να έχει πετύχει την τελευταία νίκη του κόντρα στον Πανθρακικό για το Κύπελλο στις 28/10.

-Να αποφύγει την αποτυχία της μη κατάκτησης νίκης φετος στη φάση των ομίλων ο Δικέφαλος.

-Να σκοράρει ο Μπερμπάτοφ για να πιάσει τα 35 γκολ του Στόιτσκοφ στην κουρφή της λίστα των Βουλγαρων παικτών με τα περισσότερα ευρωπαϊκά γκολ.

Με το τέλος του πρώτου μέρους όχι μόνο δεν είχε γίνει τίποτε από τα παραπάνω, αλλά είδαμε τη γνωστή εικόνα με τις αποδοκιμασίες του λιγοστού κόσμου στην Τούμπα που είδεν έναν ΠΑΟΚ ακίνδυνο και χωρίς επιθετική διάθεση. Αν ντε και καλά θα έπρεπε να καταγράψουμε κάποια φάση, τότε βάζουμε αυτή του 35ου λεπτού με τον Ροντρίγκες να στρώνει στον Κάτσε και αυτός να πιάνει το σουτ από καλή θέση, δίχως αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος ο Τούντορ παρέταξε τον Δικέφαλο με μία αλλαγή, αυτή του Σάμπο στη θέση του Πέλκα. O πρώτος ήταν αυτός που έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο 59ο λεπτό όταν πλάσαρε άουτ εξ επαφής, μετά από στρώσιμο του Μπερμπάτοφ. Αυτή η ευκαιρία φαίνεται πως έδωσε ώθηση στους γηπεδούχους, αφού λίγα λεπτά αργότερα ο Ροντρίγκες επιχείρησε να σκοράρει με σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Λίγο αργότερα ο Μυστακίδης πέρασε στη θέση του Μπερμπάτοφ, ενώ στο 75' χάθηκε ακόμα μία ευκαιρία όταν ο Μακ σούταρε, αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια. Και στη συνέχεια είχε ευκαιρίες ο Δικέφαλος να σκοράρει, στα τελευταία λεπτά ανέβασε την πίεση, αλλά το 0-0 δεν άλλαξε, στο τελευταίο -για εφέτος- ευρωπαϊκό του παιχνίδι στην Τούμπα.

Αδύναμος κρίκος:

Η γενικότερη εικόνα του ΠΑΟΚ στους ομίλους. Μια χαρά τα πήγε στα προκριματικά όπου έπαιξε από τα μέσα Ιουλίου, αλλά στα... καλά ματς πάτωσε.

MVP:

Ο Ροντρίγκες ήταν ορεξάτος και βοηθήθηκε και από την είσοδο του Σάμπο.

Σχόλιο:

Ο ΠΑΟΚ δεν κερδίζει και όσο δεν κερδίζει προβληματίζει. Και όσο θα προβληματίζει ο κόσμος θα αποδοκιμάζει. Φαύλος κύκλος...

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Ροντρίγκες, Κίτσιου (78' Αθανασιάδης), Τζιόλης, Κάτσε, Πέλκας (46' Σάμπο), Μακ και Μπερμπάτοφ (71' Μυστακίδης)

Καμπάλα: Μπεζοτόσνι, Ρικαρντίνιο, Στάνκοβτς, Ράφαελ, Ντασντεμίροφ, Σαντίγκοφ (88' Τζαμάλοφ), Γκάι, Ζαργκάροφ (83' Μιρζαμπέκοφ), Ζεκ, Ζενιόφ (77' Γιαβάντοφ) και Αντόνοφ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

VIDEO: Αποχώρησε εκνευρισμένος ο Μπερμπάτοφ

To live των αναμετρήσεων

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK