ΠΑΟΚ - Μπρόντμπι 5-0

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος έβαλε τρία γκολ, ο ΠΑΟΚ συνέτριψε 5-0 την Μπρόντμπι, έκλεισε από τώρα θέση στους ομίλους του Europa League και θα ταξιδέψει για... τουρισμό στην Δανία ενόψει του επαναληπτικού της Πέμπτης (27/8).

ΠΑΟΚ - Μπρόντμπι 5-0

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε σε χαμηλό τέμπο προσπαθώντας να επιβάλλει τον ρυθμό του. Η υπομονή του απέδωσε καρπούς στο 6' όταν έχασε την πρώτη σημαντική ευκαιρία στο ματς. Ο Τζιόλης βρήκε κάθετα τον Κίτσιου, ο οποίος δεν κατάφερε σε τετ α τετ να νικήσει τον Ρένοβ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Ροντρίγκες πλάσαρε, αλλά οι αμυντικοί της Μπρόντμπι έκοψαν πάνω στην γραμμή. Στο 10' ο Μακ μπήκε στην περιοχή από αριστερά, σέντραρε, όμως, σταμάτησαν έγκαιρα την μπάλα οι παίκτες των φιλοξενούμενων και στο 15' ο Κάτσε βρήκε τον Μακ πλάγια μέσα στην περιοχή, ο Σλοβάκος πλάσαρε, αλλό ο τερματοφύλακας της Μπρόντμπι απέκρουσε με τα ακροδάκτυλα.

Ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, στο 17' πήρε αυτό που άξιζε. Ο Πέλκας άδειασε με εντυπωσιακό τρόπο τον Αγκερ, μοίρασε δεξιά στον Κωνσταντινίδη, ο οποίος βρήκε τον Μακ στην περιοχή και ο Σλοβάκος, αφού πρώτα ελευθερώθηκε με πολύ ωραία τρίπλα, σούταρε εύστοχα στην γωνία του Ρενόβ, γράφοντας το 1-0. Στο 22' ο Κάτσε εκτέλεσε φάουλ πέντε μέτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα προσέκρουσε στην εσωτερική πλευρά του κάθετου δοκαριού του Ρενόβ και στη συνέχεια έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον νεαρό μέσο του ΠΑΟΚ, φεύγοντας μακριά από τα καρέ της Μπρόντμπι.

ΠΑΟΚ - Μπρόντμπι 5-0

Στο 36' ο ΠΑΟΚ πέτυχε και δεύτερο γκολ. Μέσα και σε αυτή τη φάση ήταν ο Μακ, ο οποίος έκλεψε την μπάλα κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ, την έστρωσε στον Πέλκα, που περίμενε στο ύψος της περιοχής και ψηλοκρεμαστό πλασέ άφησε "άγαλμα" τον Ρένοβ, σημειώνοντας το 2-0. Ο Δικέφαλος δεν κατέβασε ταχύτητα και με την έναρξη του δευτέρου μέρους πέτυχε και τρίτο γκολ, βάζοντας γερές βάσεις πρόκρισης.

Πιο συγκεκριμένα στο 51' ο Κωνσταντινίδης έβγαλε τον Μακ μόνο από τα δεξιά, ο Σλοβάκος προχώρησε, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Ροντρίγκες, ο οποίος προ κενής εστίας σκόραρε για το 3-0. Στο 67' η Μπρόντμπι έκανε αισθητή την παρουσία της με σουτ του Ερικσον που απέκρουσε ο Ολσεν, ενώ στην ακριβώς επόμενη φάση ο Ολσεν έκανε κακή έξοδο που παραλίγο να στοιχίσει το 3-1. Ο Μυστακίδης λίγο έλειψε με κοντινή κεφαλιά στο 74' να σημειώσει τέταρτο γκολ για τον ΠΑΟΚ, όμως, ο Ρένοβ μπλόκαρε.

Ο Μακ, τελικά, σημείωσε χατ τρικ σκοράροντας και στο 80' και στο 82' και γράφοντας το τελικό 5-0. Και στις δύο φάσεις ο Σλοβάκος εκμεταλλευόμενος την ταχύτητά του έφυγε στην αντεπίθεση και πλάσαρε εύστοχα τον Ρένοβ. Στο 85' ο Πούκι λίγο έλειψε να μειώσει με κεφαλιά, ενώ στο 89' ο Κάτσε αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Μυστακίδης, χάνοντας, έτσι, την ευκαιρία να γράψει το 6-0.

ΠΑΟΚ - Μπρόντμπι 5-0
INTIME SPORTS

MVP

Σήμερα αναγκαστικά θα αδικήσουμε κάποιον από τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος είχε πολλούς διακριθέντες, αλλά εμείς θα κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στους Μακ και Κάτσε. Ο πρώτος πέτυχε τρία γκολ και είχε συμμετοχή στα άλλα δύο τέρματα του ΠΑΟΚ, πασάροντας στον Πέλκα στο δεύτερο και στον Ροντρίγκες στο τρίτο, ενώ ο νεαρός μέσος έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Εκοψε, έτρεξε και δημιούργησε, έχοντας και μία εκπληκτική εκτέλεση φάουλ που βρήκε στο δοκάρι.

Αδύναμος κρίκος

Τα “βαριά” ονόματα της Μπρόντμπι δεν δικαιολόγησαν σε κανένα σημείο του αγώνα τον τίτλο τους. Ούτε ο Αγκερ κατάφερε να καθοδηγήσει την άμυνα της αντιπάλου του ΠΑΟΚ, ούτε ο νευρικός Ελμάντερ και ο Πούκι μπόρεσαν να κάνουν την διαφορά στην επιθετική γραμμή των Δανών και μάλιστα ο πρώτος αντικαταστάθηκε στο 58'.

Σχόλιο

Ο Τούντορ είναι εμφανές ότι “χτίζει” μοντέρνα ομάδα. Η ταχύτητα και το κάθετο ποδόσφαιρο είναι, πλέον, μέρος της καθημερινότητας των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου, γεγονός που αναγκάζει τους αντιπάλους να έχουν ρόλο κομπάρσου στο παιχνίδι, αλλά και βοηθάει τον ΠΑΟΚ να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες σε κάθε ματς. Κέρδος για τον Δικέφαλο ότι σε αυτό το πρότζεκτ συμμετέχουν πολλά δικά του παιδιά, όπως ο Κωνσταντινίδης, ο Κίτσιου, ο Κάτσε και ο Πέλκας.

ΠΑΟΚ (Τούντορ): Όλσεν, Μαλεζάς, Βίτορ, Κόστα, Κωνσταντινίδης (83' Κοροβέσης), Κίτσιου, Τζιόλης, Μακ, Ροντρίγκες (71' Μυστακίδης), Πέλκας (67' Σαββίδης), Κάτσε.

Μπρόντμπι (Φρανκ): Ρένοβ, Άλμπρεχτσεν, Χολστ (42' Ντούμιτς), Λάρσον, Ντουρμίσι, Άγκερ, Έρνσκοβ, Φίρι (75' Νέργκααρντ), Πούκι, Έρικσον, Ελμάντερ (68' Σβαρτς).

Διαβάστε ακόμη

Φάουλ για... κόκκινη στον διαιτητή ο Τζιόλης

Το live του αγώνα

18:23
Καλησπέρα σας από το γήπεδο της Τούμπας.
18:26
Μαζί θα παρακολουθήσουμε όσα συμβαίνουν πριν την έναρξη, όπως και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Μπρόντμπι για τα play offs του Europa League.
18:30
Η αποστολή του "Δικεφάλου" έφτασε πριν από λίγη ώρα στην Τούμπα και αυτή την ώρα οι παίκτες κάνουν την καθιερωμένη, πρώτη τους βόλτα στον αγωνιστικό χώρο.
18:30

18:32
Η θερμοκρασία αυτή την ώρα αγγίζει τους 31 βαθμούς Κελσίου.
18:33
Την πρώτη τους είσοδο στον αγωνιστικό χώρο έχουν κάνει και οι διαιτητές του αγώνα.
18:36
Υπενθυμίζουμε πως "άρχοντας" του αγώνα είναι ο Ισπανός, Μαγιένκο.
18:38
Ο ΠΑΟΚ θα αναζητήσει σήμερα σκορ πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στη Δανία.
18:42
Οι παίκτες της Μπρόντμπι έκαναν την πρώτη είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.
18:45
Εκτός απροόπτου, οι Δανοί θα παραταχθούν με τον Άγκερ στη βασική τους ενδεκάδα, αναζητώντας το πολυπόθητο εκτός έδρας γκολ που θα τους δώσει προβάδισμα για τη ρεβάνς στην έδρα τους.
18:46
Ο Ρόμπιν Όλσεν που έχει καταγωγή από την Δανία συνομιλεί με κάποιους από τους αντιπάλους του.
18:49
Αρκετός κόσμος αναμένεται σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας.
18:53

"#32 αγώνες έχει δώσει συνολικά ο ΠΑΟΚ στα Κύπελλα Ευρώπης του καλοκαιρινούς μήνες, με τους 7 να είναι μέσα στον Ιούλιο και τους 25 τον Αύγουστο. Μέχρι αυτή τη σεζόν οι αναμετρήσεις του Ιουλίου για τον ΠΑΟΚ ήταν 4 και πρόσθεσε ακόμη τρεις για να φτάσει στο σύνολο των 7 με απολογισμό 4 νίκες – 1 ισοπαλία – 2 ήττες με γκολ 13-6." αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

18:58
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Όλσεν, Μαλεζάς, Βίτορ, Κόστα, Κωνσταντινίδης, Κίτσιου, Τζιόλης, Μακ, Ροντρίγκες, Πέλκας, Κάτσε
19:00
Η ενδεκάδα της Μπρόντμπι: Ρένοβ,  Άλμπρεχτσεν, Χολστ, Λάρσον, Ντουρμίσι, Άγκερ, Έρνσκοβ, Φίρι, Πούκι, Έρικσον, Ελμάντερ.
19:04
Ο πάγκος του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης, Κουλούρης, Μυστακίδης, Σαββίδης, Κοροβέσης.
19:06
Οι αναπληρωματικοί της Μπρόντμπι: Τόπελ, Ντούμιτς, Ντα Σίλβα, Ρασάνι, Νόργκααρντ, Χιούλσανγκερ, Σβαρτς.
19:10
Οι οπαδοί της Μπρόντμπι έχουν πάρει τη θέση τους στη θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας.
19:10
Βγήκε για ζέσταμα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.
19:11
Η διάταξη του ΠΑΟΚ
19:14

"#2 Νοεμβρίου 1977 ήταν η μοναδική φορά που υποδέχθηκε ομάδα από την Δανία ο ΠΑΟΚ για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η νίκη επί της Βέλιε με 2-1 δεν είχε αντίκρισμα (22’ Ορφανοs, 79’ Κερμανιδηs – 74’ Τζακετ) αφού ο ΠΑΟΚ είχε ηττηθεί με 3-0 στην Δανία." επισημαίνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

 

 

 

19:16
Η διάταξη της Μπρόντμπι 
19:19
Βγήκαν για ζέσταμα και οι διαιτητές.
19:20
Βγήκε για ζέσταμα και αποθεώθηκε ο Ρόμπιν Όλσεν.
19:21
Γεμίζει σιγά σιγά το γήπεδο και "ζεσταίνεται" η ατμόσφαιρα στις κερκίδες.
19:23
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κάνουν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο για το καθιερωμένο ζέσταμα και αποθεώνονται από τους φιλάθλους, εισπράττοντας θερμό χειροκρότημα.
19:27
Βγήκε για ζέσταμα η ενδεκάδα της Μπρόντμπι.
19:27
Συνθήματα από τους Δανούς, αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.
19:34
Στην Τούμπα εδώ και λίγη ώρα ο Ιβάν Σαββίδης
19:35
Μάλιστα, αποθεώθηκε από οπαδούς που τον είδαν να φτάνει έξω από τα αποδυτήρια.
19:38
Από τα μεγάφωνα του γηπέδου της Τούμπας ανακοινώθηκε η επιστροφή του Κώστα Βασιλειάδη στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
19:40
Μάλιστα, ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής βρίσκεται στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα με τη Μπρόντμπι.
19:45
Στα αποδυτήρια οι παίκτες του ΠΑΟΚ.
19:46
Απομένει περίπου ένα τέταρτο για τη σέντρα της αναμέτρησης 
19:49
Στα αποδυτήρια κάτω από ηχηρές αποδοκιμασίες οι παίκτες της Μπρόντμπι.
19:50
Ποτίζεται το γήπεδο λίγο πριν τη σέντρα.
19:55
Στο άλλο ματς αυτή την ώρα, Γκαμπάλα και Παναθηναϊκός είναι στο 0-0 στο πρώτο ημίχρονο. 
19:57
Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Μακ για τον ΠΑΟΚ και πίσω του οι Πέλκας, Ροντρίγκες. Πίσω έχουμε τριάδα με Βίτορ, Κόστα και Μαλεζά. 
20:00
1' Σέντρα στο παιχνίδι μας
20:01
Γεμάτη η Τούμπα
20:01
Πιέζει ο ΠΑΟΚ από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. 
20:03
Η Μπρόντμπι στο 1/3 του γηπέδου με τον ΠΑΟΚ να πιέζει ασφυκτικά. 
20:04
Κοντρολαρισμένος παίκτης ο Ροντρίγκες. Ακόμα δεν έχει πάρει προσπάθειες βέβαια. Είναι νωρίς και δεν βρίσκει διαδρόμους. 
20:06
6' Απίστευτη διπλή χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ!
20:06
Κάθετη μπαλιά του Τζιόλη στον Κίτσιου που θα βρεθεί φάτσα με τον Ρένοβ που θα διώξει. Η μπάλα δεν θα φύγει, όμως ο Ροντρίγκες δεν θα μπορέσει να τη στείλει στα δίχτυα καθώς ο Άλμπρεχτσεν την απομάκρυνε πάνω στη γραμμή!
20:07
Πολύ καλό ξεκίνημα από τον Δικέφαλο του Βορρά που "πνίγει" την Μπρόντμπι στο πρέσινγκ. 
20:10
Έξυπνη τακτική από τον Τούντορ με τους τρεις στην άμυνα. Ο Ελμάντερ δεν βρίσκει χώρους και η μπάλα βγαίνει γρήγορα στην κόντρα. 
20:11
21' Δεύτερο κόρνερ για τον ΠΑΟΚ μετά από ωραία ενέργεια του Μακ. 
20:12
Δεν υπάρχει καθαρός φορ στην περιοχή του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα όποτε πατούν περιοχή Μακ και Ροντρίγκες να μην ξέρουν τι να κάνουν τη μπάλα. 
20:14

20:14
13' Ο Κωνσταντινίδης έκανε ωραία κίνηση όμως βιάστηκε να σουτάρει. 
20:14
Αλλάζουν θέσεις Πέλκας και Ροντρίγκες. Στα αριστερά πλέον ο Ολλανδός. 
20:15
15' Ο Μακ τετ α τετ με τον Ρένοφ, ο τερματοφύλακας της Μπρόντμπι σε κόρνερ! Τρομερή η κάθετη από τον Κάτσε. 
20:17
17' Γκοοοοοοοολ 1-0 ο ΠΑΟΚ με τον Μακ!
20:18
Ο Κωνσταντινίδης θα γυρίσει ωραία στον Μακ στην περιοχή, αυτός θα ξεφύγει από τον αντίπαλο του και με υπέροχο πλασέ θα ανοίξει το σκορ. 
20:19
Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ στα πρώτα λεπτά δίκαια προηγείται στο σκορ και αν συνεχίσει έτσι θα πετύχει κι άλλα τέρματα. 
20:21
21' Φάουλ σε καλό σημείο για τον ΠΑΟΚ. Ότι πρέπει για τον Κάτσε. 
20:22
22' Τρομερή εκτέλεση φάουλ του Κάτσε η μπάλα θα τραντάξει το δοκάρι
20:23
Τρομερή η εξέλιξη του Αλβανού μέσου τα τελευταία δυο χρόνια. Κόβει, ράβει και εκτελεί τρομερά στημένα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; 
20:24
Στο άλλο ματς αυτή την ώρα Γκαμπάλα και Παναθηναϊκός παραμένουν στο 0-0. Στις 21:00 αρχίζει και η αναμέτρηση του Ατρόμητου με την Φενέρμπαχτσε. 
20:25
25' Ο Ρικάρντο Κόστα θα γκρεμίσει τον Ελμάντερ και η Μπρόντμπι θα κερδίσει φάουλ σε καλό σημείο. 
20:26
Δεν ανησυχούν οι παίκτες του ΠΑΟΚ με τη μπάλα να κοντράρει
20:27
27' Ο Φίρι έκανε ένα σουτ, ο Πούκι αντί να κυνηγήσει τη φάση σήκωσε τα χέρια να διαμαρτυρηθεί με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία να βρεθεί φάτσα με τον Όλσεν. 
20:28
Έχει πέσει ο ρυθμός εδώ και 2-3 λεπτά. 
20:29
Ο Ρικάρντο Κόστα έριξε μία.. ψιλή στον Ελμάντερ που χτύπησε στα πλευρά.
20:30
30' Και ο Ελμάντερ θα πάρει "εκδίκηση" πέφτοντας με δύναμη πάνω στον Πορτογάλο. Θα δει την κίτρινη κάρτα. 
20:31
Έχει ισορροπήσει το ματς η Μπρόντμπι τα τελευταία λεπτά. 
20:32
Ο Πούκι θα πέσει πάνω στον Όλσεν και θα τον σπρώξει χωρίς λόγο. Ο διαιτητής απλά έκανε παρατηρήσεις. 
20:33
Αντεπίθεση για τον ΠΑΟΚ, οφσάιντ θα δώσει ο διαιτητής (η μπάλα πήγε στο βάθος στον Ροντρίγκες).
20:35
36' Γκοοοοοοοοοοοοολ!! Τρομερή εκτέλεση από τον Πέλκα!! Δεν υπάρχει!
20:37
Ο Μακ θα κλέψει υπέροχα μία χαμένη μπαλιά και θα μπει στην περιοχή, εκεί θα δώσει στον Πέλκα ο οποίος με γρήγορο σουτ θα κρεμάσει τον Ρένοβ.
20:37
37' Κίτρινη κάρτα στον Ντουρμίσι.
20:38
Ο Μακ φαίνεται να αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα. Θα φανεί αν μπορεί να συνεχίσει. 
20:41
Η γκολάρα του Πέλκα μέσα από τρεις φωτογραφίες 
20:42
41' Αλλαγή για την Μπρόντμπι. Έξω ο Χολστ μέσα ο Ντούμιτς.
20:42
40' Από μία κίτρινη σε Πέλκα και Ντουρμίσι
20:44
45' Φάουλ για την Μπρόντμπι, καθαρίζει η άμυνα του ΠΑΟΚ.
20:46
Δυο τα λεπτά των καθυστερήσεων στο πρώτο μέρος. 
20:47
Λάθος γύρισμα του Ρικάρντο Κόστα στον Όλσεν, ευτυχώς ο παίκτης της Μπρόντμπι θα πέσει κάτω!
20:48
Ημίχρονο στην Τούμπα. ΠΑΟΚ - Μπρόντμπι 2-0. Εξαιρετικός ο Δικέφαλος με πρέσινγκ ψηλά, καλή άμυνα και καθαρό μυαλό. 
21:04
Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο
21:04
Χωρίς αλλαγές οι δυο ομάδες. Με τον Τούντορ να δίνει οδηγίες στον Κάτσε πριν τη σέντρα. 
21:05
Τρομερό παιχνίδι από τον Κάτσε. Θα κερδίσει φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή της Μπρόντμπι.
21:07
Πιέζει ξανά ο ΠΑΟΚ και ψάχνει ένα τρίτο γκολ για να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. 
21:08
49' Κίτρινη κάρτα στον Φίρι για φάουλ πάνω στον Κάτσε. Λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα. Για να δούμε τον Αλβανό με τα καλά στημένα. 
21:09
51' Γκοοοοοολ!!! Ο Ροντρίγκες σαν σε προπόνηση θα κάνει το 3-0. 
21:10
Ωραία μπαλιά στα άκρα και τον Μακ, αυτός θα μπει στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή θα γυρίσει στον Ροντρίγκες που σκόραρε με πλασέ. 
21:11
Αν συνεχίσει έτσι ο ΠΑΟΚ πάμε και για τέταρτο ακόμα και για πέμπτο γκολ. Εκπληκτική δουλειά από τον Τούντορ. Πολλά τα τρεξίματα από τους παίκτες του Δικέφαλου. 
21:13
Να πούμε την αλήθεια η Μπρόντμπι είναι ομάδα χαμηλού επιπέδου. Τουλάχιστον αυτό δείχνει απόψε στην Τούμπα. 
21:13
54' Κίτρινη κάρτα στον Ντούμιτς. 
21:14
Πιέζει η Μπρόντμπι, φωνάζει ο Τούντορ στους παίκτες του να ανέβουν ψηλά. Δίνει συνέχεια οδηγίες ο Κροάτης από τον πάγκο. 
21:16
Τρεις φορές στην ίδια φάση ο Πούκι ξεπέρασε σαν σταματημένο τον Ρικάρντο Κόστα. 
21:16
58' Ελμάντερ έξω, Σβάρτς μέσα.
21:18
Έχει κερδίσει μέτρα μετά το 3-0 η Μπρόντμπι όμως δεν μπορεί να απειλήσει. 
21:19
Σωστά ο Ροντρίγκες κάνει παρατηρήσεις στον Κίτσιου. Ο νεαρός αμυντικός αργεί να του δώσει τη μπάλα. 
21:21
Και να φανταστεί κανείς πως οι περισσότερες μεταγραφές του ΠΑΟΚ είναι ακόμα εκτός, ενώ υπάρχουν και οι τραυματίες Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης. 
21:22
Ζήτησε αλλαγή ο νεαρός Πέλκας. Αισθάνεται ενοχλήσεις. Μάλλον ο Σαββίδης θα μπει στη θέση του. Εξαιρετικό ταλέντο. 
21:24
Έξω ο Πέλκας, μέσα ο Σαββίδης. Στη φωτογραφία ο σκόρερ του δεύτερου γκολ με τον Κωνσταντινίδη. 
21:26
67' Πρώτο σουτ για την Μπρόντμπι με τον Έρικσον. Ο Όλσεν θα διώξει κάπως άτσαλα. 
21:26
68' Σέντρα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, κακή έξοδος από τον Όλσεν. 
21:27
Δυο φορές χρειάστηκε να επέμβει στο ματς ο Σουηδός και τις δυο έκανε λάθος. Κάτι δείχνει κι αυτό. 
21:29
70' Κίτρινη κάρτα στον Ρικάρντο Κόστα. Έχει πρόβλημα με τον Πούκι ο Πορτογάλος. Δεν μπορεί να τον σταματήσει με τίποτα. 
21:30
71' Έξω ο Ροντρίγκες, μέσα ο Μυστακίδης.
21:30
Καλή παρουσία από τον Ροντρίγκες απόψε. Είχε κούρσες, μπούκες και συμμετοχή στο παιχνίδι. Σιγά σιγά θα γίνεται όλο και καλύτερος. 
21:31
73' Κόρνερ για τον ΠΑΟΚ.
21:33
75' Κεφαλιά του Μυστακίδη, ο Ρένοβ θα μαζέψει. 
21:34
76' Έξω ο Φίρι, μέσα ο Νόργκααρντ
21:35
Έχουν κουραστεί οι παίκτες του ΠΑΟΚ και είναι λογικό. Τα έδωσαν όλα για 60-65 λεπτά. 
21:35
Δεύτερη φορά που ο Μυστακίδης δεν θα μπορέσει να βρει συμπαίκτη του. Ελπίζουμε να το έχει πάρει ψύχραιμα ο Τούντορ... 
21:36
78' Κίτρινη κάρτα στον Άγκερ. 
21:37
Νωρίτερα στο γκολ του Μακ
21:38
Μόλις 7 φάουλ έχει κάνει στο ματς ο ΠΑΟΚ και 16 η Μπρόντμπι.
21:39
80' Γκοοοοολλ!! 4-0 ο ΠΑΟΚ με τον Μακ. 
21:40
Ο Μαλεζάς θα βρει ωραία στην πλάτη της άμυνας τον Μακ. Αυτός με προσωπική κούρσα μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Ρένοβ. 
21:41
82' Γκοοοοοοοοοοοοοοοολ χατ-τρικ ο Μακ με νέα προσωπική ενέργεια και πλασέ. 
21:42
Ο ΠΑΟΚ καθαρίζει την υπόθεση πρόκριση και βρίσκεται και με τα δυο πόδια στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. 
21:42
82' Κίτρινη κάρτα στον Μακ
21:43
83' Κοροβέσης μέσα στη θέση του Κωνσταντινίδη. 
21:43
85' Μεγάλη ευκαιρία για την Μπρόντμπι να μειώσει. Ο Πούκι θα πάρει την κεφαλιά, ο Όλσεν απλά παρακολουθούσε τη μπάλα που βγήκε άουτ. 
21:44
Είναι φανερή η δουλειά του Τούντορ κυρίως στη φυσική κατάσταση. Ο φετινός Μακ δεν έχει καμία σχέση με τον περσινό. Θα δώσει πολλά στον ΠΑΟΚ ως φορ. 
21:45
17 τελικές έχει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι, οι 9 στην εστία! 
21:46
Διαδικαστικά τα λεπτά που απομένουν. Ο ΠΑΟΚ παίρνει σπουδαία νίκη. 
21:47
88' Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ! Ο Μυστακίδης θα το κερδίσει. 
21:47
Ξανά στη φάση βέβαια δεν μπόρεσε να τη δώσει σωστά σε συμπαίκτη του. 
21:47
Δοκάρι και έξω για τον ΠΑΟΚ! Ο Κάτσε θα χάσει το πέναλτι στο 89'! 
21:48

21:49
Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων. 
21:49
91' Κόρνερ για τον ΠΑΟΚ.
21:51
93' Κίτρινη κάρτα στον Κάτσε.
21:52
Τέλος! Ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει με 5-0 και βρίσκεται ουσιαστικά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
21:52
Καλό βράδυ σε όλους. 

News 24/7

24MEDIA NETWORK