Το βάρος στην αδειοδότηση και στις οφειλές σε πρώην παίκτες

Το βάρος στην συμπλήρωση του φακέλου της αδειοδότησης για την συμμετοχή στις εγχώριες διοργανώσεις της νέας χρονιάς, που έχει καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης στην ΕΠΟ την 31η Μαρτίου, έχει ρίξει η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το βάρος στην αδειοδότηση και στις οφειλές σε πρώην παίκτες

Ετοιμάζονται η σύνταξη των οικονομικών καταστάσεων και των υποχρεώσεων της εταιρείας, τα έγγραφα για την χορήγηση ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας και οι πληρωμές ή οι διακανονισμοί για τα οφειλόμενα στους νυν παίκτες του ρόστερ, αλλά και σε όσους αποχώρησαν και έχουν λαμβάνειν χρήματα.

Στις οικονομικές εκκρεμότητες σε πρώην παίκτες δίδεται και η προτεραιότητα, διότι βρίσκονται μακριά και απαιτείται χρονοβόρα διαδικασία συνεννόησης με τους εκπροσώπους τους για μια νέα συμφωνία εξόφλησης των δεδουλευμένων, καθώς ορισμένοι διακανονισμοί που είχαν υπογράψει έμειναν πίσω.

Σ’ αυτή την κατηγορία κατατάσσονται παίκτες όπως ο Φιλομένο στον οποίο οφείλονται ακόμα περίπου 200.000 ευρώ, ο Μουσλίμοβιτς στον οποίο οφείλονται 250.000 ευρώ και οι Σαβίνι και Βιτόλο στους οποίους οφείλονται μικρότερα ποσά.

Η αδειοδότηση από την ΕΠΟ είναι και το πρώτο κρας τεστ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενόψει της επανεξέτασης του φακέλου της από την ΟΥΕΦΑ τον Ιούνιο. Εάν πάρει την άδεια από την ΕΠΟ, λογικά δεν θα έχει πρόβλημα και με την ΟΥΕΦΑ το καλοκαίρι, καθώς οι διατάξεις αδειοδότησης της ΕΠΟ είναι πλέον προσαρμοσμένες πλήρως με τις εντολές της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

- Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Τσουκαλάς ή ο Μπαλάφας αναμένεται ότι θα παίξουν αντί του Γιάννου στον χώρο του κέντρου, διότι στην ρεβάνς με την Ουντινέζε ο ΠΑΟΚ πρώτα απ’ όλα θέλει να διασφαλίσει το μηδέν στην άμυνα και έπεται η επίτευξη του γκολ.

Οι Γλύκος και Ίβιτς, ίσως και ο Ετό, θα είναι έτοιμοι πιθανότατα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ενώ ο Κατσικάς έχει ακόμα δρόμο για την επιστροφή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK