Βιεϊρίνια: "Θα κερδίσουμε αν..."

Τα δεδομένα της αναμέτρησης με την Βαλερένγκα ανέλυσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, λίγες ώρες πριν από το πρώτο ματς.

Βιεϊρίνια: "Θα κερδίσουμε αν..."

Ο Πορτογάλος άσος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΠΑΟΚwebTV, εκτίμησε ότι η ποιότητα της ομάδας του θα παίξει καταλυτικό ρόλο, αρκεί να αποφευχθούν τα λάθη.

"Πιστεύω ότι η ομάδα είναι έτοιμη για το συγκεκριμένο ματς. Δεν πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε αμέσως τώρα το πρωτάθλημα, αλλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι η ομάδα προετοιμάζεται εδώ και τέσσερις εβδομάδες και ειδικά την τελευταία ακόμη πιο έντονα. Γνωρίζουμε την Βαλερένγκα από τις μεταξύ μας αναμετρήσεις πριν από δύο χρόνια και πιστεύω ότι για το εν λόγω ζευγάρι αγώνων είμαστε καλά προετοιμασμένοι", δήλωσε για το ματς με τη νορβηγική ομάδα.

Ερωτηθείς ποια ομάδα έχει το προβάδισμα για τη νίκη, απάντησε: "Η αποψή μου είναι ότι η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα κατακτήσει τη νίκη. Είμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν, με νέο προπονητή, κάποιους καινούργιους παίκτες και φυσιολογικά ακόμη δεν έχουμε βρει την συνοχή μας με αποτέλεσμα να γίνονται κάποια λάθη, αλλά τόσο στο αυριανό παιχνίδι, όσο και στην ρεβάνς της Τούμπας η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα κερδίσει. Περιμένουμε ένα δυνατό και γρήγορο παιχνίδι και γνωρίζουμε ότι η Βαλερένγκα έχει γρήγορους παίκτες μπροστά".

Αναφερόμενος στο ατού του ΠΑΟΚ, είπε: "Η ποιότητα της ομάδας νομίζω. Έχουμε κρατήσει σχεδόν όλους τους παίκτες από την περασμένη χρονιά, προστέθηκαν και δύο-τρεις νέοι ποδοσφαιριστές σε θέσεις που χρειαζόμασταν ενίσχυση και πιστεύω ότι δυναμώσαμε. Αυτοί έχουν δώσει 15 αγώνες και ίσως σε καλύτερο ρυθμό από εμάς, αλλά όπως είπα, όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα έχει πλεονέκτημα".

Στη συνέχεια, ο άσος του "δικεφάλου" μίλησε για το προφίλ της Βαλερένγκα: "Είναι μια ομάδα που της αρέσει να έχει την μπάλα στα πόδια και κάθε φορά που την χάνει πρεσάρει για να την ξανακερδίσει γρήγορα και αν είναι εφικτό κοντά στην περιοχή του αντιπάλου τους. Αυτά πρέπει να προσέξουμε. Είναι πιο συμπαγείς από εμάς λόγω των αγώνων που έχουν δώσει. Αλλά εμείς με την ποιότητά μας και την αξία μας ως σύνολο έχουμε την δυνατότητα να κερδίσουμε".

Τέλος, ο Βιεϊρίνια κατέληξε λέγοντας: "Πρώτος στόχος αύριο είναι η νίκη. Για όλη την ομάδα αυτός είναι ο στόχος. Είναι σαφώς σημαντικό όταν παίζεις το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας να μην δεχτείς γκολ. Για αυτό πρέπει να έχουμε τον προσανατολισμό να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα. Δεν μπορούμε, όμως, να παίξουμε μόνο για αυτό. Πρέπει να είσαι προσηλωμένος να σκοράρεις κιόλας. Δεν ήρθαμε εδώ για να αφήσουμε μόνο τους αντιπάλους να παίξουν. Ήρθαμε εδώ να παίξουμε ποδόσφαιρο και αν είναι δυνατόν να κερδίσουμε και όχι να προσπαθήσουμε να μην χάσουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK