Κοκού: "Η βαθμολογική συγκομιδή δεν ανταποκρίνεται στην ποιότητα του Παναθηναϊκού"

Ο Φιλίπ Κοκού θυμήθηκε τον Παναθηναϊκό της Ευρώπης και συνέστησε προσοχή.

Κοκού: "Η βαθμολογική συγκομιδή δεν ανταποκρίνεται στην ποιότητα του Παναθηναϊκού"

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι της Πέμπτης ο προπονητής της Αϊντχόφεν δήλωσε χαρακτηριστικά: " Δεν βλέπω τον Παναθηναϊκό ως τον αδύναμο κρίκο του ομίλου. Έχει καλούς παίκτες, αλλά μερικοί θα απουσιάσουν. Διαθέτει μία σκληρή ομάδα και ξέρει τι πρέπει να κάνει για να νικήσει. Οφείλουμε να μην της δώσουμε αυτή τη δυνατότητα. Εάν παίξουμε όπως με την Άλκμααρ, πιστεύω ότι θα νικήσουμε".

Συνέχισε δε λέγοντας: " Έχουμε διαπιστώσει στην ανάλυση μας ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνεται ακόμη. Για παράδειγμα, έχει δοκιμάσει διαφορετικά συστήματα όπως το 4-4-2 και το 4-3-3. Πρεσάρει πολύ και σπάνια ανοίγεται. Αλλά είναι μία σπουδαία ομάδα και αδίκως κατέχει τόσο χαμηλή θέση στη διοργάνωση. Ξεκάθαρα, η βαθμολογική συγκομιδή του δεν ανταποκρίνεται στην ποιότητα που έχει".

Για τη χρησιμοποίηση ή μη του Μέμφις Ντεπάι που προέρχεται από τραυματισμό σχολίασε: " Έχω την αίσθηση ότι σύντομα ο Μέμφις θα επανέλθει σύντομα στα υψηλά επίπεδα του. Αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τους μυϊκούς τραυματισμούς. Αυτή τη διαδικασία επαναλάβαμε με τους Λουκ Ντε Γιονγκ και Αντρές Γκουαρδάδο, οπότε θα την ακολουθήσουμε και με τον Ντεπάι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK