Κοκού: "Ο Μπεργκ είναι καλός, αλλά δεν είναι μόνος του"

Κλειστά κράτησε τα χαρτιά του ο Φιλίπ Κοκού ενόψει της αναμέτρησης του "Α. Νικολαΐδης" με τον Παναθηναϊκό, ενώ επεσήμανε ότι δεν υπολογίζει μόνο τον Μάρκους Μπεργκ.

Κοκού: "Ο Μπεργκ είναι καλός, αλλά δεν είναι μόνος του"
INTIME SPORTS

"Θυμάμαι τα πράγματα όπως ήταν πριν δέκα χρόνια όταν είχα έρθει τότε στην Αθήνα. Μου είναι όλα γνωστά όπως αναγνωρίζω την ατμόσφαιρα και την περιμένω αύριο στο ματς. Μπορείτε να δείτε και εσείς πως είναι η κατάσταση, έχει την ευκαιρία ο Παναθηναϊκός να κερδίσει αλλά είναι και στο δικό μας χέρι να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα", είπε αρχικά ο τεχνικός της Αϊντχόφεν.

Ερωτηθείς αν υπάρχει άγχος, ο Φιλίπ Κοκού απάντησε: "Σε ευρωπαϊκούς αγώνες πρέπει να υπάρχει συγκέντρωση. Οι διαφορές πλέον είναι μικρές ανάμεσα στις ομάδες".

Για τη συμμετοχή του Μπεργκ είπε: "Φυσικά ο Μπεργκ είναι καλός, αλλά δεν είναι μόνος του, υπάρχουν και άλλοι παίκτες που έχουν ποιότητα".

Αναφερόμενος στα εκτός έδρας ματς τόνισε: "Πιστεύω ότι υπάρχει μια ανοδική πορεία στις εμφανίσεις μας και ότι αρχίζουμε να πηγαίνουμε καλύτερα μακριά από την έδρα μας".

Όσον αφορά τις διαφορές σε σχέση με το πρώτο ματς δήλωσε: "Οι διαφορές είναι μικρές. Ο Παναθηναϊκός παίζει στην έδρα του και θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του, όμως εμείς είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις".

Εν συνεχεία απέφυγε να μιλήσει για τα πλάνα του: "Δεν θέλω να αναφερθώ στην τακτική, αλλά και σε ονόματα".

Τέλος, αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα: "Σαν παίκτες πρέπει να απολαύσουν την ατμόσφαιρα και να ζήσουν την εμπειρία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK