Ξέσπασε η Ραπίντ

Κάτω από πολύ υψηλές θερμοκρασίες η Ραπίντ Βιέννης δεν πρόσφερε... ψυχρολουσία στους 11.500 φίλους της που προτίμησαν να βρεθούν στο Χίτελντορφ αντί να βουτήξουν σε κάποια πισίνα και διέλυσε με 4-0 την Βίνερ Νόισταντ για τη 2η αγωνιστική της αυστριακής Bundesliga.

Ξέσπασε η Ραπίντ

Η αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League δεν αντιμετωπίσε πρόβλημα και με τον Γκουίντο Μπούργκσταλερ να σημειώνει 2 γκολ στο 1ο ημίχρονο και τον Τέρενς Μπόιντ άλλα τόσα στο 2ο, άφησαν πίσω τους την άκυρη εκκίνηση της πρεμιέρας και σημείωσαν την πρώτη νίκη της φετινής σεζόν.

Θέση στο 4-2-1-3 του Ζόραν Μπάρισιτς βρήκε και ο Έλληνας μέσος Θάνος Πέτσος, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 64'. Στο 13ο λεπτό, ένα δυνατό μαρκάρισμα του Κρίστοφ Μάρτσινκο οδήγησε τον Ντόμινικ Βίντρα εκτός αγώνα με πρόβλημα στο γόνατο, με συνέπεια να είναι αμφίβολος για το ματς με τον Αστέρα. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ντένις Μιμ χτύπησε με κίνηση... κουνγκ φου στον Μπόιντ και αποβλήθηκε, με συνέπεια όλα να γίνουν εύκολα για τους γηπεδούχους.

Η σύνθεση της Ραπίντ: Νόβοτα, Τρίμελ, Σόνλαϊτνερ, Ντίμπον, Ντένερ (57') Σράμελ), Βίντρα (13' Μπόσκοβιτς), Χόφμαν, Πέτσος (64' Μπέχρεντ), Σάουμπ, Μπόιντ, Μπούργκσταλερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK