Άλλο ένα επεισόδιο στην κόντρα UEFA-Σιόν

Η Σιόν αποφάσισε να καταθέσει έφεση κατά της απόφασης της UEFA να την αποκλείσει από το Europa League λόγω αντικανονικής συμμετοχής παικτών της στους αγώνες της Σέλτικ.

Άλλο ένα επεισόδιο στην κόντρα UEFA-Σιόν

“Λάβαμε την απόφαση της UEFA το πρωί της Δευτέρας. Τώρα πρέπει να εξετάσουμε το έγγραφο και να βρούμε ώρες και ώρες να βρούμε έναν τρόπο να επιτεθούμε. Εν τέλει θα τα καταφέρουμε γιατί η θέση τους είναι απαράδεκτη. Η UEFA πρέπει να συμμορφώνεται με τους νόμους της ίδια της χώρας (σ.σ Ελβετία). Αρνούμενη όμως να εξετάσει την απόφαση του ελβετικού δικαστηρίου κάνει το αντίθετο. Οι επόμενες ημέρες είναι ζωτικής σημασίας γιατί η απόφαση για την έφεση θα πρέπει να γίνει γνωστή ως τη Δευτέρα ώστε να μπορούμε να παίξουμε κάτω από καλές συνθήκες”, δήλωσε ο δικηγόρος της Σιόν, Αλεξάντερ Ζεν-Ρούφινεν.

Όταν κατατεθεί η έφεση της Σιόν αναμένεται να εξεταστεί άμεσα, αφού την επόμενη Πέμπτη (15/09) ξεκινούν οι αγώνες για τους ομίλους του Europa League. Η UEFA δεν θέλει να υπάρξει εκκρεμότητα και γι' αυτό το λόγο αναμένεται να τελειώσει σύντομα το θέμα.

Σύμφωνα με την παρούσα σύνθεση του ομίλου η Σέλτικ θα παίξει με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Ισπανία. Αν τώρα δικαιωθούν οι Ελβετοί (κάτι που δείχνει εξαιρετικά δύσκολο) τότε θα πάρουν τη θέση των Κελτών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK