Στην Αθήνα η Σεντ Ετιέν

Την Τρίτη έρχεται στην Αθήνα αντιπροσωπεία της Σεντ Ετιέν για ορισμένα οργανωτικά θέματα που αφορούν τους αγώνες με την ΑΕΚ, ενώ την Τετάρτη δεν αποκλείεται να βρεθεί και κατάσκοπος των Γάλλων στο φιλικό με τον Άρη Λεμεσού.

Στην Αθήνα η Σεντ Ετιέν

Tην Τρίτη αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα αντιπροσωπεία της Σεντ Ετιέν προκειμένου οι Γάλλοι να πάρουν μια… διά ζώσης γεύση από την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα στην Ελλάδα θα ταξιδέψουν ο τιμ μάνατζερ της αντιπάλου της «Ένωσης» στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, και ο υπεύθυνος οργάνωσης ευρωπαϊκών αγώνων. Σκοπός της επίσκεψης των ανθρώπων της γαλλικής ομάδας είναι η εξέταση και διευθέτηση κάποιων λεπτομερειών ενόψει των δύο αναμετρήσεων της Σεντ Ετιέν με την ΑΕΚ και για μια πρώτη κουβέντα με τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων», ενδεχομένως και για θέματα ασφαλείας.

Έρχεται και... κατάσκοπος

Πέραν από τους ανθρώπους που ασχολούνται με τα οργανωτικά ζητήματα της γαλλικής ομάδας, στην Αθήνα αναμένεται να ταξιδέψει και άνθρωπος του τεχνικού τιμ προκειμένου να πάρει μια γεύση από την ΑΕΚ… αγωνιζόμενη. Περισσότερες πληροφορίες για την ώρα δεν υπάρχουν ωστόσο είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να ταξιδέψει συνεργάτης του τεχνικού της Σεντ Ετιέν, Κριστόφ Γκαλτιέ για να δει το φιλικό ματς της «Ένωσης» με τον Άρη Λεμεσού το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο του Θρασύβουλου στη Φυλή.

Το αν θα οριστικοποιηθεί το παραπάνω ταξίδι και συνεπώς η παρουσία της γαλλικής ομάδας στην εξέδρα του γηπέδου του Θρασύβουλου, θα γίνει γνωστό κατά τη διάρκεια της μέρας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK