Περίπατος επί της Φούλαμ πριν από τον Παναθηναϊκό

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τον αγώνα του "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" με τον Παναθηναϊκό, η Τότεναμ θριάμβευσε στο λονδρέζικο ντέρμπι με τη Φούλαμ (3-0) και διατηρήθηκε στην πρώτη πεντάδα της Premier League.

Περίπατος επί της Φούλαμ πριν από τον Παναθηναϊκό

Το αρχικό σχήμα του Αντρέ Βίλας-Μπόας είχε δύο διαφοροποιήσεις συγκριτικά με τη μεσοβδόμαδη νίκη επί της Λίβερπουλ. Συγκεκριμένα, οι Γουόκερ-Γκαλάς έδωσαν τη θέση τους στους Κάιλ Νότον και Στίβεν Κόκερ, ενώ φανέλα βασικού πήραν και οι Ντέμπσεϊ-Ντεμπελέ που τέθηκαν αντιμέτωποι με την πρώην ομάδα τους.

Το ματς δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Europa League, αφού τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Ντόσον (οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πρόβλημα στον μηρό). Από εκεί και πέρα οι δύο αντίπαλοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, ενώ η σημαντικότερη ευκαιρία του πρώτου μέρους χάθηκε από τον Πέτριτς (απέκρουσε με τα πόδια ο Λορίς).

Στο δεύτερο ημίχρονο, πάντως, μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο κι αυτή ήταν η Τότεναμ. Ο Σβάρτσερ δεν μπόρεσε να εξουδετερώσει το μακρινό σουτ του Σάντρο στο 56ο λεπτό, ενώ στο 72' ο νεοεισελθών Σίγκουρτσον απέφυγε τον Σεντέρος και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ντεφό, ο οποίος δεν λάθεψε. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο τελευταίος μετά από εξαιρετική πάσα του Ντέμπσεϊ στο 77ο λεπτό.

Η σύνθεση της Τότεναμ: Λορίς, Βέρτονγκεν, Νότον, Ντόσον (17' Γκαλάς), Κόκερ, Ντέμπσεϊ, Λένον, Μπέιλ (62' Σίγκουρτσον), Σάντρο, Ντεφό, Ντεμπελέ (84' Κάρολ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK