Ποκετίνο: "Ο Αστέρας ήταν καλύτερος"

Την ανωτερότητα του Αστέρα Τρίπολης, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο αναγνώρισε ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ο οποίος επεσήμανε πως οι Αρκάδες ήταν πολύ καλύτεροι.

Ποκετίνο: "Ο Αστέρας ήταν καλύτερος"

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

"Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, κάναμε τα γκολ, είχαμε φάσεις. Στο δεύτερο δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά ο Αστέρας ανέκαμψε, ξεκίνησε δυναμικά, είχε αυτοπεποίθηση, έκανε ευκαιρίες, μας πιέσε, αλλά αυτή η νίκη μας χαρίζει τρεις πόντους και αυτό είναι το θετικό για μένα".

Για την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο: "Το δεύτερο ήταν διαφορετικό από το πρώτο. Ο Αστέρας ρίσκαρε αρκετά, ξέραμε πόσο καλή ομάδα έχει, έχει και δύσκολη έδρα, ωστόσο φύγαμε με τη νίκη από μία έδρα, στην ομάδα η γηπεδούχος ομάδα δεν χάνει εύκολα".

Για το αν άξιζε ο Αστέρας κάτι παραπάνω: "Η αλήθεια είναι ότι ο Αστέρας ήταν πολύ καλύτερος, εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε φάσεις για να σκοράρουμε, όπως και ο Αστέρας, εκείνοι το κατάφεραν αλλά εμείς πήραμε το ματς".

Για το ποιες είναι οι λύσεις να μην αλλάζει εικόνα η ομάδα: "Προσπαθήσαμε να πιέσουμε με την αλλαγή του Σολδάδο με τον Λαμέλα, ωστόσο ο Αστέρας έδειξε άλλο πρόσωπο και γι' αυτό είχαμε αυτή την εικόνα".

Για τη συνέχεια των υποχρεώσεων: "Η αλήθεια είναι πως σε όλα τα ματς πρέπει να έχουμε καλή παρουσία. Πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια, δεν μπορούμε να μείνουμε πολύ σε αυτό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK