Αποκλεισμός ενός έτους από την Ευρώπη για Ντνίπρο

Η UEFΑ τιμώρησε με ένα χρόνο αποκλεισμό από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση την περυσινή φιναλίστ του Europa League, Ντνίπρο, καθώς παραβίασε τους κανόνες του Financial Fair Play.

Αποκλεισμός ενός έτους από την Ευρώπη για Ντνίπρο

"Βαριά καμπάνα" για την περυσινή φιναλίστ του Europa League, Ντνίπρο. Οι Ουκρανοί τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό ενός χρόνου από κάθε ευρωπαϊκη διοργάνωση επειδή παραβίασαν τους κανόνες του Financial Fair Play.

Εκτός από την Ντνίπρο, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας τιμώρησε με την ίδια ποινή και της Ίντερ Μπακού (Αζερμπαϊτζάν) και Τάργκου Μούρες (Ρουμανία).

Η UEFA επισημαίνει ότι η ποινή που επιβλήθηκε θα ισχύσει από την περίοδο που οι ομάδες θα εξασφαλίσουν το ευρωπαϊκό "εισιτήριο". Περισσότερες λεπτομέρειες δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, με την επιτροπή να αναφέρει ότι αναλυτικά οι αποφάσεις θα δημοσιοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ