Κερκίδα... μαύρων θέλει η Ντιναμό Κιέβου

Σοκ προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπεύθυνου του "Ολιμπίνσκι", Βολόντιμιρ Σπιλτσένκο, ο οποίος έκανε λόγο για δημιουργία κερκίδας αποκλειστικά για μαύρους προκειμένου να περιοριστούν τα φαινόμενα ρατσιστικής βίας.

Κερκίδα... μαύρων θέλει η Ντιναμό Κιέβου

"Σκεφτόμαστε να δημιουργήσουμε μια ειδική κερκίδα για τους μαύρους οπαδούς!" δήλωσε ο Βολόντιμιρ Σπιλτσένκο, υπεύθυνου του "Ολιμπίνσκι", έδρας της Ντιναμό Κιέβου. Δήλωση η οποία όπως είναι λογικό έχει σοκάρει την κοινή γνώμη.

Όπως αναφέρει μάλιστα η "Washington Post", η συγκεκριμένη ιδέα προήλθε από έναν δημοσιογράφο, ο οποίος το πρότεινε στον υπεύθυνο κι εκείνος του απάντησε πως "φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, το μελετάμε".

Η παραπάνω μάλιστα ιδέα ήρθε με αφορμή το τελευταίο επεισόδιο ρατσιστικής επίθεσης σε τέσσερις μαύρους οπαδούς στο ματς της Ντιναμό Κιέβου με την Τσέλσι (0-0) στις 20 Οκτωβρίου για το Champions League.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα