"Εξάσφαιρη" η Άρσεναλ κόντρα στην Λιόν

Τριάντα οκτώ λεπτά χρειάστηκε η Άρσεναλ για να βάλει τέσσερα γκολ στην Λιόν σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο "Έμιρεϊτς" και να επικρατήσει εν τέλει με το εντυπωσιακό 6-0. Δείτε σε video τα highlights.

"Εξάσφαιρη" η Άρσεναλ κόντρα στην Λιόν

Η Λιόν έχασε καλή ευκαιρία στο 12ο λεπτό με τον Κλίντον Ενζιέ, αλλά στη συνέχεια η Άρσεναλ ήταν καταιγιστική, αφού προηγήθηκε στο 29ο με κεφαλιά του Ολιβιέ Ζιρού, έπειτα από φάουλ του Μεσούτ Εζίλ, "χτύπησε" στην αντεπίθεση στο 34ο με τον Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, επανήλθε ένα λεπτό αργότερα με τον 19χρονο Άλεξ Ιγουόμπι (σ.σ. ανηψιός του Τζέι Τζέι Οκότσα) και ολοκλήρωσε το σόου στο 38ο με τον Άαρον Ράμσεϊ.

Οι "γκον" πλήρωσαν το γεγονός ότι η αμυντική τους γραμμή βρισκόταν αρκετά ψηλά, ενώ τους στοίχισε ο τραυματισμός του Κλεμάν Γκρενιέ (αντικαταστάθηκε από τον Ναμπίλ Φεκίρ στο 29ο λεπτό).

Το δεύτερο ημίχρονο δεν διαφοροποιήθηκε ιδιαίτερα από το πρώτο, αφού οι παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ σκόραραν ακόμα δύο φορές (με Εζίλ στο 62ο λεπτό και Σάντι Καθόρλα στο 85ο), είχαν δοκάρι με τον Τσούπα Άκπομ στο 86', ωστόσο και η Λιόν δημιούργησε μερικές καλές ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ της τιμής.

Άρσεναλ: Μαρτίνες, Ντεμπισί, Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Γκιμπς, Κοκλέν (80' Χέιντεν), Ράμσεϊ (64' Αρτέτα), Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (70' Ριν-Αντελαΐντ), Εζίλ (64' Καθόρλα), Ιγουόμπι (64' Άκπομ), Ζιρού (70' Γουόλκοτ).

Λιόν: Λόπες, Ζεφάν, Ροζ, Ιμτιτί, Γένσεν, Γκοναλόν, Φερί, Τολισό, Γκρενιέ (29' Φεκίρ), Ενζιέ, Λακαζέτ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK