Γκολ ο Γκέκας, ισοπαλίες για Ομόνοια, Άγιαξ

Ο Φάνης Γκέκας έφτασε τα 4 φετινά τέρματα στην άνετη επικράτηση της Κόνιασπορ επί της Σίβασπορ. Η Ομόνοια δεν κατάφερε να υποτάξει την ΑΕΚ, ενώ η ΑΕΛ παραμένει επικεφαλής. Ακάθεκτη η Σέλτικ, "σκόνταψε" όπως συνηθίζει ο Άγιαξ στην Ουτρέχτη.

Γκολ ο Γκέκας, ισοπαλίες για Ομόνοια, Άγιαξ

Süper Lig

Ο Φάνης Γκέκας παρέμεινε στην Τουρκία παρά το έντονο ενδιαφέρον των Γκράσχοπερς και απάντησε στην επιμονή της Κόνιασπορ να τον κρατήσει στο ρόστερ με γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 στο 62' επί της Σίβασπορ. Νωρίτερα, είχε ανατραπεί στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής δεν καταλόγισε πέναλτι. Ο 33χρονος Έλληνας επιθετικός βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά από τα τέλη Οκτωβρίου και έφτασε τα 4 τέρματα στη σεζόν, προτού αντικατασταθεί στο 83'. Η Γαλατάσαραϊ άδραξε την ευκαιρία μετά από την γκέλα της Φενέρμπαχτσε και διέλυσε την Μπούρσασπορ με 6-0 και χατ τρικ του Γουέσλεϊ Σνάιντερ, μειώνοντας στους 7 βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή.

Γκολ ο Γκέκας, ισοπαλίες για Ομόνοια, Άγιαξ

Α' Κατηγορία

Στο 0-0 έμειναν ΑΕΚ και Ομόνοια στο ΓΣΖ, σε ένα μέτριο παιχνίδι, χωρίς θέαμα και λιγοστές φάσεις για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος "Γλαύκος Κληρίδης". Δεν αποχωρίζεται την κορυφή η ΑΕΛ. Με δύο γκολ του Λουτσιάνο Μπεμπέ, η ομάδα της Λεμεσού κέρδισε και τη Νέα Σαλαμίνα σε ένα παιχνίδι που είχε την καθολική υπεροχή και μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Γκολ ο Γκέκας, ισοπαλίες για Ομόνοια, Άγιαξ

Premier League Σκοτίας

Η Σέλτικ διεύρυνε το προβάδισμα από τον... ανταγωνισμό της Αμπερντίν στους 21 πόντους, μετά από μία δύσκολη νίκη με 1-0 επί της Σεντ Μίρεν. Η 14η σερί νίκη ήρθε χάρη στο 22ο τέρμα του Κρις Κόμονς στο πρωτάθλημα και χάρη στην 11η σερί απαραβίαστη εστία του Φρέιζερ Φόρστερ, που κατέρριψε το ρεκόρ 100ετίας του Τσάρλι Σο. Ο Γιώργος Σαμαράς έμεινε στον πάγκο, παρά τις αλλαγές επιθετικών που πραγματοποίησε ο Νιλ Λένον.

Γκολ ο Γκέκας, ισοπαλίες για Ομόνοια, Άγιαξ

Eredivisie

Η Ουτρέχτη εξακολουθεί για 5η σερί χρονιά να "πληγώνει" τον Άγιαξ. Ο "Αίαντας" απέτυχε να περάσει νικηφόρα από το "Γκάλχενβααρντ", στο οποίο Αϊντχόφεν και Φέγενορντ έριξαν "πεντάρα" και το 1-1 κράτησε τη Φίτεσε σε απόσταση 2 βαθμών από την κορυφή, με την Τβέντε να καραδοκεί επίσης από την 3η θέση του πίνακα της βαθμολογίας. Δύο γκολ του πρώην παίκτη του Άγιαξ, Εβάντερ Σνο, έδωσαν τη νίκη 2-0 στη Βάαλβαϊκ απέναντι στην Αϊντχόφεν που συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις.

Γκολ ο Γκέκας, ισοπαλίες για Ομόνοια, Άγιαξ

Liga Sagres

Ο τερματοφύλακας Ρικάρντο άντεξε, η Ακαδέμικα διασφάλισε ότι ούτε ο 3ος διεκδικητής του τίτλου θα φτάσει στη νίκη και η προετοιμασία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το ντέρμπι του "Λουζ" με την Μπενφίκα έγινε ακόμα πιο δύσκολη. Τα "λιοντάρια" του Λεονάρντο Ζαρντίμ έμειναν στο 0-0 και έχασαν λόγω καρτών τον Γουίλιαμ Καρβάλιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK