Διούδης στο Contra.gr: "Έχουμε τρελαθεί από τη χαρά μας"

Ο Σωκράτης Διούδης, από τους πρωταγωνιστές της πρόκρισης της Εθνικής Νέων στον τελικό του Euro, μίλησε στο Contra.gr για τη σπουδαία απόκρουση στο πέναλτι των Άγγλων, τον... κρυφό διάλογο με τον Στέφανο Καπίνο και το πανηγύρι που στήθηκε στα αποδυτήρια.

Διούδης στο Contra.gr: "Έχουμε τρελαθεί από τη χαρά μας"

Ο 19χρονος τερματοφύλακας του Άρη μίλησε στο Contra.gr:

Για το πέναλτι: " Ήμασταν πολύ εκνευρισμένοι για το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής, αλλά προσπάθησα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου. Τα κατάφερα και αυτό με βοήθησε και για το υπόλοιπο παιχνίδι".

Για το αν πείσμωσαν από αυτή την απόφαση του διαιτητή: " Σίγουρα πεισμώσαμε με το πέναλτι και δώσαμε και την ψυχή μας για την πρόκριση. Παίζαμε 80 λεπτά με παίκτη λιγότερο. Και να που τα καταφέραμε".

Για το δυνατό σημείο αυτής της ομάδας: " Κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάσουμε στον τελικό. Είμαστε μια οικογένεια, όχι παρέα. Αυτό είναι που μας έφερε μέχρι εδώ. Αγώνα με τον αγώνα το πιστεύαμε περισσότερο".

Για τα όσα σκέφτηκε στο γκολ στην παράταση: " Ήμασταν ψύχραιμοι. Αντέξαμε και τα καταφέραμε. Στο γκολ του Λυκογιάνη ήθελα να λήξει ο αγώνας! Όμως πίστευα μέσα μου ότι δεν πρόκειται χάσουμε ότι και να γινόταν. Το αξίζαμε 100%".

Για τους πανηγυρισμούς: " Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε στα αποδυτήρια. Έχουμε τρελαθεί από τη χαρά μας. Ο προπονητής μας στο τέλος του αγώνα μας είπε ότι η δουλειά μας τελείωσε εδώ. Από εδώ και πέρα πάμε για το παραπάνω..."

Για τον τελικό: " Είμαστε στον τελικό. Θέλουμε να το πάρουμε. Αυτό είναι το φυσιολογικό".

Για το τι του είπε ο Καπίνο στο αυτί: " Ο Στέφανος ήταν συγκινημένος και εκνευρισμένος ταυτόχρονα όταν αποβλήθηκε. Μόλις μπήκα μου είπε στο αυτί "πιάστο και για μένα". Και όλα πήγαν καλά..."

Για τα όσα θέλουν να πετύχουν στις ομάδες τους: " Εμείς τη δουλειά μας την κάναμε. Πρέπει οι άνθρωποι που έχουν στα χέρια τους τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου να κοιτάξουν τι ύπάρχει στις ακαδημίες τους. Είμαστε στις δύο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και αυτό δεν μπορεί να μας το αμφισβητήσει κανείς. Δεν υστερούμε σε τίποτα από τους παίκτες του εξωτερικού. Πρέπει να μας προσέξουν και να πάρουμε τις ευκαιρίες μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK