Eλλάδα-Εσθονία 4-1

Με τη νίκη της (4-1) επί της Εσθονίας, η Εθνική Νέων διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες της για πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Σκόρερ για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα οι Κατίδης, Φουρλάνος Διαμαντάκος (2). Πολύ κοντά και στην πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Τουρκίας.

Eλλάδα-Εσθονία 4-1

Η επιστροφή στην ενδεκάδα του Σταφυλίδη και Κουρμπέλη χάρισε περισσότερη ομοιογένεια κάτι που φάνηκε από το πρώτο, κιόλας, ημίχρονο.

Οι παίκτες του Τσάνα πίεσαν την αντίπαλό τους, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για το κρίοιμο πρώτο γκολ το οποίο τελικά ήρθε από τα πόδια του αρχηγού Κατίδη στο 43'.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελλάδα έπαιξε με περισσότερη άνεση και λιγότερο άγχος αφού το 1-0 χάρισε αυτοπεποίθηση. Στο 55' η ελληνική ομάδα σκόραρε για δεύτερη φορά με κεφαλιά του Φουρλάνου και το παιχνίδι κάπου εκει κρίθηκε αφού οι οικοδεσπότες Εσθονοί δεν φαίνονταν ικανοί για την ανατροπή.

Ο Τσάνας πάντως, για το φόβο των Ιουδαίων, πήρε τα μέτρα του και φρέσκαρε την ομάδα του με τους Μαρινάκη, Ρουγκάλα και Μπακασέτα. Το 3-0 διαμόρφωσε ο μόνιμος σκόρερ της ομάδας, ο Διαμαντάκος, στο 85' πριν μειώσει στο 90' ο Λούιγκεντ. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε και πάλι από τον Διαμαντάκο στις καθυστερήσεις.

Οι συνθέσεις

Εσθονία: Γκούρνικ, Κούκεμπαλ, Ίνγκερμαν, Μετς, Πικ, Κλέμερ (62' Μέτσα), Άνιερ, Ράουντσεπ, Λέπιστου (53' Ράτελ), Λούιγκεντ, Κάσε (46' Γκαβρίλοφ)

Ελλάδα: Καπίνο, Μαρινάκης (46' Λυκογιάννης), Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Μπάλλας (61' Ρουγκάλας), Μαυρίας, Φουρλάνος (69' Μπακασέτας), Διαμαντάκος, Κατίδης, Γιαννιώτας, Κουρμπέλης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK