Ελπίδες: Παλικαρίσια νίκη επί της Τουρκίας με 9 παίκτες!

Η Εθνική Ελπίδων αγωνίστηκε με 9 παίκτες για περισσότερο από μία ώρα, ωστόσο κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα με γκολ του Ανδρέα Μπουχαλάκη στο 89ο λεπτό και να πανηγυρίσει τη νίκη επί της Τουρκίας με 2-1, σε αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro U21.

Ελπίδες: Παλικαρίσια νίκη επί της Τουρκίας με 9 παίκτες!

Το ματς του Α' ΔΑΚ Κατερίνης άρχισε με τους χειρότερους οιωνούς για την ομάδα του Κώστα Τσάνα, αφού μόλις στο 10ο λεπτό ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος υπέπεσε σε πέναλτι και αποβλήθηκε, ο Εμρά Μπασάν ευστόχησε από την άσπρη βούλα και ο Στέλιος Κίτσιου "μιμήθηκε" τον "Τριάντα" στο 26ο λεπτό.

Όπως ήταν φυσικό η Τουρκία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την ευχέρεια να επισκέπτεται συχνά-πυκνά τα ελληνικά καρέ, ωστόσο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν αυτό που σκόραρε (με τον Νίκο Καρέλη στο 61ο λεπτό).

Τα λεπτά κυλούσαν και η γειτονική ομάδα ενέτεινε την πίεση προς τα καρέ του Σωκράτη Διούδη, ωστόσο καμία προσπάθειά της δεν είχε κατάληξη τα "γαλανόλευκα" δίχτυα. Ως εκ τούτου ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου εφαρμόστηκε, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ανέτρεψε τα δεδομένα στο 89ο λεπτό και χάρισε μία πολύ σημαντική νίκη στην Εθνική Ελπίδων.

Ελλάδα: Διούδης, Κούρος, Τριανταφυλλόπουλος, Κίτσιου, Μπάλλας, Λαγός, Κολοβός (66' Μπουχαλάκης), Κουμπέλης, Μαυρίας (76' Βέλλιος), Καρέλης, Γιαννιώτας (46' Λυκογιάννης).

Τουρκία: Εζέρ, Μπερμπέρ (60' Τσιφτσί), Τσαλίκ, Ερντογάν, Τσορεκτσί, Αϊχάν, Ουτσάν (70' Ντεμιρτσί), Μπασάν, Καρά (77' Ουνάλ), Τσαγιράν, Εζιακούπ.

Η βαθμολογία (σε έξι ματς)

1. Πολωνία 15 *

2. Ελλάδα 12

3. Σουηδία 10

4. Τουρκία 10

5. Μάλτα 0 *

* Με αγώνα περισσότερο

News 24/7

24MEDIA NETWORK