"Φιλική" ήττα των Νέων από το Κατάρ

Με σκορ 2-1 ηττήθηκε η Εθνική Νέων από την αντίστοιχη του Κατάρ σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Al Arabi Club, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2014.

"Φιλική" ήττα των Νέων από το Κατάρ

Η ελληνική ομάδα βρέθηκε μπροστά στο σκορ με γκολ του Ηλία Πολίμου στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έχασε το ρυθμό της και παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι Ευγένιος Κουλούρης (50'), Νίκος Μήλιος (61') και Λάμπρος Θαναηλάκης (73', 88'), τελικά δέχθηκε δύο γκολ στα τελευταία 10 λεπτά της αναμέτρησης.

Ελλάδα: Γκέκας, Πολίμος, Ελγκαμάλ (65' Κουτσοποδιώτης), Πούγγουρας, Μυρθιανός, Γιουκαρής (46' Ναυπλιώτης), Κοβάτσης, Κρητικός (65' Τσεβάς), Κούτρης (60' Δεληγιαννίδης), Μήλιος, Κουλούρης (60' Θαναηλάκης)

Θοδωρής Παχατουρίδης: "Ήταν δύο φιλικά προετοιμασίας, ενόψει των προκριματικών του EURO. Πιστεύω στις ικανότητες των παιδιών και γνωρίζω πως θα μπορούσαμε να είχαμε αποδώσει καλύτερα. Πέρα όμως από τα αποτελέσματα, αυτό που κρατάμε είναι ότι δοκιμάσαμε στην πράξη όλα όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις. Οι παίκτες προσπάθησαν πολύ και αυτό με ικανοποιεί. Επίσης, ένα σημαντικό κέρδος είναι οι εμπειρίες που αποκομίζουν τα παιδιά από τους διεθνείς φιλικούς αγώνες. Έχουμε προγραμματίσει ακόμα ένα εκτός έδρας φιλικό με την Αυστρία, πριν από τα προκριματικά. Είμαι βέβαιος ότι θα αξιοποιήσουμε το διάστημα που μεσολαβεί και θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK