Γεωργιάδης: "Τρομερή προσπάθεια από τα παιδιά"

Παρά την εντός έδρας ήττα (4-5) από τη Γερμανία ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν είχε παράπονο από τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι πολέμησαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Γεωργιάδης: "Τρομερή προσπάθεια από τα παιδιά"

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Ελπίδων υποστήριξε μετά από το παιχνίδι: " Παρακολούθησαν όλοι έναν αγώνα υψηλού επιπέδου. Η ομάδα μας αγωνίστηκε κόντρα στην καλύτερη, ίσως, ομάδα σε αυτές της ηλικίες στην Ευρώπη. Θεωρώ ότι τα παιδιά κατέβαλαν τρομερή προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ξεκάθαρα την υπεροχή και τις καλύτερες ευκαιρίες και επιπλέον αντιδράσαμε σωστά όταν μείναμε πίσω στο σκορ.

Οι Γερμανοί έδειξαν σε όλο τον αγώνα την ποιότητά τους στις τελικές προσπάθειες. Οι παίκτες μας κατέθεσαν ψυχή και απέδειξαν ότι έχουν ποιότητα και ταλέντο. Χάσαμε το ματς στο τελευταίο σουτ για άλλη μια φορά. Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά. Τη Δευτέρα παίζουμε με τη Βοσνία και αν θέλουμε να τερματίσουμε στην δεύτερη θέση του ομίλου και να έχουμε ελπίδες για πρόκριση στα μπαράζ οφείλουμε να νικήσουμε σε όλα τα ματς που ακολουθούν".

Άντριον: "Ήταν απίστευτο"

Από την πλευρά του ο Ράινερ Άντριον δήλωσε: " Γνωρίζαμε ότι η Ελλάδα ήθελε τη νίκη για να μας φτάσει στην πρώτη θέση του ομίλου. Εμείς με νίκη θα μεγαλώναμε την απόσταση και ευτυχώς τα καταφέραμε. Η Ελλάδα έπαιξε από την αρχή επιθετικά, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και δίκαια προηγήθηκε. Όταν ανατρέψαμε το σκορ πιστέψαμε ότι θα πάμε στα αποδυτήρια με προβάδισμα, όμως από απροσεξία δεν τα καταφέραμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλά, είχαμε τις φάσεις και περάσαμε πάλι μπροστά στο σκορ, όμως αυτό που έγινε στα τελευταία λεπτά ήταν απίστευτο. Οι Έλληνες έδειξαν ότι είναι καλοί και ποιοτικοί, καταφέρνοντας κάθε φορά να μας ισοφαρίζουν. Ευχαριστώ τα παιδιά γιατί πίστεψαν στη νίκη έως την τελευταία φάση. Ήταν ένα σπουδαίο ματς, δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που έγινε στο τέλος, ήταν απίστευτο!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK