Μπακασέτας: "Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από τους ξένους παίκτες"

Παραμονές του αγώνα με την Αγγλία για την ημιτελική φάση του Eυρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19, ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε για τη σπουδαία πορεία της εθνικής και τη νέα γενιά των Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Μπακασέτας: "Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από τους ξένους παίκτες"

Ο άσος του Αστέρα Τρίπολης, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "arcadia-sports", υπογράμμισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους παίκτες του εξωτερικού, ενώ έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας ενόψει του ματς με την Αγγλία.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τάσου Μπακασέτα:

Ποια στοιχεία έφεραν την πρόκριση στην εθνική ομάδα; "Είμαστε μια οικογένεια και έχουμε τους κατάλληλους προπονητές οι οποίοι μας προσγειώνουν στη γη μετά από κάθε νίκη".

H πρόκριση αποτελεί ενός είδους δικαίωση για εσένα αλλά και για όλα τα παιδιά; "Σίγουρα αποτελεί δικαίωση γιατί σιγά-σιγά πρέπει να αποδείξουμε, όχι μόνο εμείς αλλά και οι πιο μικρές εθνικές ομάδες, ότι το μέλλον μας ανήκει. Είναι πολύ θετικό ότι εδώ και λίγα χρόνια κάποιοι νέοι παίκτες έχουν χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους".

Τι θα ήθελες για την καριέρα σου από εδώ και πέρα... "Θέλουμε να συνεχιστεί αυτή η καλή πορεία με την εθνική ομάδα και φυσικά θέλω να καθιερωθώ στην ομάδα μου, τον Αστέρα Τρίπολης".

Σε ποια πρόσωπα αφιερώνεις την πρόκριση; "Αφιερώνω την πρόκριση στην οικογένεια μου, στους φίλους μου και σε όλη την εθνική ομάδα, από τον πρόεδρο μέχρι τον φροντιστή γιατί όλοι έχουν συμβάλει σε αυτή την πορεία".

Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο φαίνεται πως ανοίγει θέσεις εργασίας για εσάς... "Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από παίκτες του εξωτερικού".

Μπορεί η εθνική Νέων να φέρει το Euro στην Ελλάδα; "Φτάσαμε μέχρι εδώ γιατί βλέπαμε κάθε αγώνα χωριστά. Αν με την Αγγλία βγάλουμε το πραγματικό μας πρόσωπο και είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, τότε όλα θα πάνε καλά."

News 24/7

24MEDIA NETWORK