Πλήρης η Ελπίδων κόντρα στην Πολωνία

Με όλα τα όπλα της θα παραταχθεί η Εθνική Ελπίδων στον κρίσιμο αγώνα της Τρίτης (19/11, 18:30) κόντρα στην Πολωνία, όπου με θετικό αποτέλεσμα θα πλησιάσει ακόμα περισσότερο τη συμμετοχή στα μπαράζ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015.

Πλήρης η Ελπίδων κόντρα στην Πολωνία

Ο Κώστας Τσάνας δήλωσε πριν από την απογευματινή προπόνηση της Εθνικής: "Η ομάδα μας δεν έχει προβλήματα τραυματισμών και θέλει να δώσει συνέχεια στην πολύ καλή εμφάνιση του αγώνα με τη Σουηδία. Η Πολωνία διαθέτει δυνατό σύνολο, με ταλαντούχους παίκτες και καλή τακτική. Επιπλέον, δεν έχει έως τώρα βαθμολογικές απώλειες στην έδρα της.

Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί , να είμαστε πειθαρχημένοι στο αγωνιστικό πλάνο, να προσπαθήσουμε σκληρά για να αντιμετωπίσουμε τα δυνατά σημεία των αντιπάλων και να εκμεταλλευθούμε τις λίγες τους αδυναμίες. Τέλος, για άλλη μια φορά θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Εθνική Ανδρών, στον αγώνα της με τη Ρουμανία".

Οι υπεύθυνοι της πολωνικής ομοσπονδίας εκτιμούν ότι περισσότεροι από 5.000 θεατές θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του "Marszałek Piłsudski" της Κρακοβίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK