Ζευγάρωσε τις νίκες της η Εθνική Νέων

Ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 έκανε η Εθνική Νέων που επικράτησε 3-0 της Κύπρου.

Ζευγάρωσε τις νίκες της η Εθνική Νέων

Η ομάδα του Κώστα Τσάνα άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον Διαμαντάκο και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Σταφυλίδης, ο οποίος "χτύπησε" στο 43ο και το 88ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Ως εκ τούτου, η Εθνική παρέμεινε στην κορυφή του 5ου ομίλου της elite round και θα πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής (28/05, 15:00) με τη διοργανώτρια Δανία.

Οι συνθέσεις:

Ελλάδα: Καπίνο, Μαρινάκης, Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Μπάλας, Μαυρίας, Φουρλάνος (80' Μπούζας), Διαμαντάκος, Κατίδης (72' Μπακασέτας), Γιαννιώτας (64' Μπουχαλάκης), Κουρμπέλης.

Κύπρος: Παναγή, Ευθυμίου, Καστάνας, Κυριάκου, Θαλασσίτης (46. Αντωνίου), Χατζηγεωργίου (46' Εγγλέζου), Φροξυλιάς (54' Ν. Θεοδώρου), Σωτηρίου, Αρτυματάς, Κυπριανού, Ζ. Θεοδώρου.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Κώστας Τσάνας δήλωσε: "Πετύχαμε αυτό που είχαμε σχεδιάσει, δηλαδή να φτάσουμε στο ματς της Δευτέρας με τη Δανία, έχοντας δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Αξίζουν συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στα παιδιά γιατί σε ένα δύσκολο ματς κατάφεραν να νικήσουν με καλό σκορ, αν και θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα γκολ. Όλες μας οι σκέψεις είναι στραμμένες, πλέον, στον αγώνα της Δευτέρας. Έχουμε πολλές πιθανότητες πρόκρισης στα τελικά και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK