Η Ευρώπη παίζει μπάλα

Ο αγώνας μεταξύ της Γιουβέντους και της Ρόμα (5/1, 21:45) συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα στο πρώτο αγωνιστικό τριήμερο του 2014. "Ποδαρικό" με Κύπελλο σε Αγγλία και Γαλλία.

Η Ευρώπη παίζει μπάλα

Serie A

Πρόωρη στέψη ή παράταση στην αγωνία; Η Γιουβέντους υποδέχεται την Ρόμα και με νίκη θα εκτοξεύσει τη μεταξύ τους διαφορά στους 8 βαθμούς, ενώ σε περίπτωση "διπλού", το -2 θα επιτρέπει στην παρέα του Φραντσέσκο Τότι να ελπίζει. Ενδιαφέρον έχουν οι αναμετρήσεις Νάπολι-Σαμπντόρια και Λάτσιο-Ίντερ, ενώ η Μίλαν φιλοδοξεί να επανέλθει στις νίκες με θύμα την Αταλάντα.

Primera Division

Ποδαρικό με νίκη αναμένεται να κάνει η Μπαρτσελόνα απέναντι στην Έλτσε, ευελπιστώντας ότι η έτερη πρωτοπόρος Ατλέτικο Μαδρίτης θα έχει χάσει βαθμούς στο "Ροσαλέδα" της Μάλαγα το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας. Η Ρεάλ Μαδρίτης, από την πλευρά της, υποδέχεται την Θέλτα.

FA Cup

Το λονδρέζικο ντέρμπι της Άρσεναλ με την Τότεναμ αποτελεί την πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση του 3ου γύρου του FA Cup, ενώ μία ημέρα αργότερα η ασταθής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Σουόνσι. Την αυλαία ανοίγει η Μάντσεστερ Σίτι που δοκιμάζεται στο "Ίγουντ Παρκ" της Μπλάκμπερν, εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Λίβερπουλ, η οποία υποδέχεται την Όλνταμ και η Τσέλσι που ταξιδεύει στο Ντέρμπι.

Coupe de France

Το γαλλικό ποδόσφαιρο κάνει ποδαρικό με Coupe de France στο 2014. Η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενείται από την Μπρεστ, ενώ λίγες ώρες αργότερα, η Μονακό αντιμετωπίζει την Βαν που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία. Εντός έδρας αγωνίζεται η Μαρσέιγ, με αντίπαλο την Ρεμς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK