Η Ευρώπη παίζει μπάλα

Το ντέρμπι του "Βιθέντε Καλδερόν" μεταξύ των πρωτοπόρων της Primera Division (Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα) κλέβει την παράσταση του τριημέρου στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η Ευρώπη παίζει μπάλα

Primera Division

Η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι συνέπεσε με το ντέρμπι κορυφής του "Βιθέντε Καλδερόν" μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα (11/1, 21:00 - live από το Contra.gr). Η Ρεάλ Μαδρίτης, από την πλευρά της, θα εκμεταλλευθεί το "αλληλοσκότωμα" αν επικρατήσει της Εσπανιόλ στην Βαρκελώνη.

Serie A

Το μεγάλο ντέρμπι λείπει από την ατζέντα του τριημέρου, καθώς η πρωτοπόρος Γιουβέντους φιλοξενείται στην, κατά τ' άλλα δύσκολη, έδρα της Κάλιαρι, η Ρόμα υποδέχεται την Τζένοα, η Νάπολι ταξιδεύει στην Βερόνα και η Μίλαν στο Σασουόλο. Η αυλαία της 19ης αγωνιστικής πέφτει με το ματς Ίντερ-Κιέβο (13/1, 22:00).

Premier League

Εκτός έδρας αποστολές έχουν οι πρώτες τέσσερις ομάδες της βαθμολογίας. Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει την Άστον Βίλα, η Τσέλσι την Χαλ, η Μάντσεστερ Σίτι την Νιούκαστλ και η Λίβερπουλ την Στόουκ. Εκδίκηση για τον πρόωρο αποκλεισμό του FA Cup από την Σουόνσι θέλει να πάρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ligue 1

Με το δεξί φιλοδοξεί να αρχίσει η Παρί Σεν Ζερμέν τις υποχρεώσεις της στο δεύτερο γύρο της Ligue 1, αφού η Αζαξιό κατοικεί στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Λιλ, από την πλευρά της, θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Ρεμς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK