Ισόπαλα τα ντέρμπι σε Πορτογαλία και Βέλγιο (VIDEOS)

Χωρίς νικητή έληξαν τα ντέρμπι Μπενφίκα-Σπόρτινγκ και Μπριζ-Άντερλεχτ, συνεχίστηκαν οι απώλειες για Άγιαξ και Σέλτικ, με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ.

Ισόπαλα τα ντέρμπι σε Πορτογαλία και Βέλγιο (VIDEOS)

Premier League Ρωσίας

Το πρώτο γκολ του Χάβι Γκαρθία στο ρωσικό πρωτάθλημα χάρισε στην Ζενίτ την έκτη της νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις ( 1-0 την Λοκομοτίβ στην Μόσχα), ενώ λίγο νωρίτερα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνέτριψε 6-0 την Ρόστοβ, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά από τις δύο συνεχόμενες ήττες.

Ισόπαλα τα ντέρμπι σε Πορτογαλία και Βέλγιο (VIDEOS)

Jupiler League

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παραδοσιακό ντέρμπι του βελγικού ποδοσφαίρου μεταξύ της Μπριζ και της Άντερλεχτ. Οι πρωταθλητές πήραν νωρίς-νωρίς σαφές προβάδισμα χάρη στα γκολ των Στίβεν Ντεφούρ (7' με ευθύβολο σουτ) και Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς (16' με κεφαλιά), αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν στο δεύτερο μέρος μετά από φάση διαρκείας στο 49' και σκόρερ τον Γέσπερ Γιόργκενσεν και κοντινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Μπιορν Ένγκελς στο 68'. Με 10 παίκτες τελείωσε το ματς η ομάδα του Μισέλ Πρεντόμ λόγω αποβολής του Νικολάς Καστίγιο.

Primeira Liga

Στο πρώτο εικοσάλεπτο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι του πορτογαλικού πρωταθλήματος μεταξύ της Μπενφίκα και της Σπόρτινγκ. Οι δύο ομάδες έχασαν από μία ευκαιρία, προτού ο Νικολάς Γκαϊτάν ανοίξει το σκορ στο 12ο λεπτό με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή κι ο Ισλάμ Σλιμανί ισοφαρίσει με κεφαλιά, έπειτα από τραγικό λάθος του Αρτούρ. Οι πρωταθλητές έχασαν σωρεία ευκαιριών στο δεύτερο ημίχρονο (τα "λιοντάρια" απώλεσαν μόλις δύο αλλά κλασικές), εντούτοις το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους. Λίγο νωρίτερα η Πόρτο επικράτησε 3-0 της Μορεϊρένσε κι έκανε το "τρία στα τρία".

Scottish Premiership

Δεύτερη συνεχόμενη απώλεια για την Σέλτικ, η οποία μετά το 0-1 από την πρωτοπόρο Ινβερνές, αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας με την Νταντί. Οι αήττητοι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 1ο λεπτό με γκολ του Τζέιμς Μακπέικ, ενώ οι πρωταθλητές ισοφάρισαν στο 55ο με τον Λι Γκρίφιθς.

Ισόπαλα τα ντέρμπι σε Πορτογαλία και Βέλγιο (VIDEOS)

Eredivisie

Ο Άγιαξ όχι μόνο δεν κατάφερε να αφήσει πίσω του την ήττα στο ντέρμπι με την Αϊντχόφεν, αλλά έχασε 2-0 εκτός έδρας από την Χρόνινχεν με γκολ των Ερίκ Μποτέγκιν και Μίχαελ ντε Λέεουβ. Την πρώτη της ήττα στην εφετινή Eredivisie γνώρισε η Τσβόλε ( 3-1 από την Μπρέντα), σε ένα ματς που ο Νίκος Ιωαννίδης αγωνίστηκε ως αλλαγή στο τελευταίο 20λεπτο κι ο Τόμας Νετσιντ είχε ισοφαρίσει προσωρινά. Ισόπαλες χωρίς γκολ αναδείχθηκαν Τβέντε και Φέγενορντ, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν κλασικές ευκαιρίες (κυρίως στο πρώτο μέρος) για να πάρουν τη νίκη.

Α' Κατηγορία

Με νίκη στο ΓΣΖ άρχισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος επικράτησε 2-0 της ΑΕΚ Λάρνακας χάρη στα δύο γκολ του Γκουστάβο Μαντούκα (58', 91') και τις καλές αποκρούσεις του Ούρκο Πάρντο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Süper Lig

Η Φενέρμπαχτσε τα βρήκε σκούρα με αντίπαλο την Καραμπούκσπορ στο εναρκτήριο παιχνίδι της στη Süper Lig, καθώς ισοφαρίστηκε τις δύο πρώτες φορές που προηγήθηκε, αλλά το γκολ του Πιέρ Γουεμπό στο 81ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Premier League Ουκρανίας

Την πρώτη της απώλεια μετά από πέντε σερί νίκες υπέστη η Ντνίπρο, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της με την Βόρσκλα Πολτάβα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Όλεχ Μπαράνικ και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 49ο λεπτό με πέναλτι του Νίκολα Κάλινιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK