Νέο γκολ ο Γκέκας, έχασε την πρωτιά η Αϊντχόφεν

Ο Φάνης Γκέκας σκόραρε για 2η φορά με την Κόνιασπορ και συνέβαλε στην ισοπαλία 3-3 στην έδρα της Γκαζιαντέπσπορ. Νίκη στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων για τη Φενέρμπαχτσε που παραμένει πρώτη. Αποκαθήλωση για Αϊντχόφεν μετά από την ήττα 1-0 από την Χρόνινχεν. Πρώτες εντός έδρας απώλειες για Μέταλιστ, Σταντάρ Λιέγης, συντριβή για Μπριζ, πρώτη με "συγκάτοικους" η Ανόρθωση.

Νέο γκολ ο Γκέκας, έχασε την πρωτιά η Αϊντχόφεν

Süper Lig

Ο Φάνης Γκέκας έδειξε τον δρόμο στους συμπαίκτες του ανοίγοντας το σκορ στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Γκαζιαντέπσπορ και εν τέλει η Κόνιασπορ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας 3-3, με τον Έλληνα διεθνή φορ να φτάνει τα 2 γκολ σε 5 ματς. Η Φενέρμπαχτσε χρειάστηκε ένα γκολ του Εμανουέλε Εμενίκε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων για να φύγει με νίκη 2-1 από την έδρα της Ερτζίγεσπορ και να αυξήσει τη διαφορά της από την Μπεσίκτας στους 4 πόντους.

Νέο γκολ ο Γκέκας, έχασε την πρωτιά η Αϊντχόφεν

Eredivisie

Η Αϊντχόφεν κινήθηκε στο... κλίμα της αγωνιστικής που θέλει τους πρωτοπόρους να χάνουν βαθμούς. Η ομάδα του Φιλίπ Κοκού, αν και σούταρε 23 φορές (εκ των οποίων 10 ο Μέμφις Ντεπάι), δεν κατάφερε να σκοράρει στην έδρα της Χρόνινχεν και μάλιστα γνώρισε την ήττα με 1-0, υποχωρώντας στη 2η θέση της βαθμολογίας. Ντεμπούτο με νίκη στον πάγκο της Άλκμααρ για τον Ντικ Άντβοκαατ.

Νέο γκολ ο Γκέκας, έχασε την πρωτιά η Αϊντχόφεν

Α' Κατηγορία

Παραμονή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τους "Θεούς" Ερμή και Απόλλωνα για την Ανόρθωση που επικράτησε με 2-1 του Εθνικού στο "Αντώνης Παπαδόπουλος". Με γκολ του Σκέμπρι στο 60’ της αναμέτρησης, η Ομόνοια πήρε τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, στο ντέρμπι που διεξήχθη στο ΓΣΠ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Νέο γκολ ο Γκέκας, έχασε την πρωτιά η Αϊντχόφεν

Premier League Ουκρανίας

Η Μέταλιστ έχασε για πρώτη φορά βαθμούς στην έδρα της, αφού παραχώρησε (δίκαιη) "λευκή" ισοπαλία στην Τσέρνομορετς και πλέον απέχει σε απόσταση νίκης από την μόνιμη πρωταθλήτρια Ουκρανίας των τελευταίων ετών, Σαχτάρ Ντόνετσκ. Η Ντιναμό Κιέβου ξαναβρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά της, αφού νίκησε 2-0 εκτός έδρας στο τοπικό ντέρμπι με την Άρσεναλ χάρη στα τέρματα του φορμαρισμένου Γερεμάιν Λενς και του Αντρέι Γιαρμολένκο.

Νέο γκολ ο Γκέκας, έχασε την πρωτιά η Αϊντχόφεν

Premier League Ρωσίας

Ανήμερα της τραγωδίας του "Λουζνίκι" το 1982, όπου εκατοντάδες φίλαθλοι έχασαν τη ζωή τους (οι επίσημες αρχές κάνουν λόγο για 66, αλλά τα δημοσιεύματα για 340), η Σπαρτάκ Μόσχας επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της ουραγού Άνζι χάρη σε γκολ του Γιούρα Μοβσισιάν, μένοντας μόνη δεύτερη στον πίνακα της βαθμολογίας μετά από 13 αγωνιστικές.

Νέο γκολ ο Γκέκας, έχασε την πρωτιά η Αϊντχόφεν

Jupiler

Ήταν να μη γίνει η αρχή για τη Σταντάρ Λιέγης, η οποία μετά από την πρώτη ήττα στη σεζόν, σημείωσε και την πρώτη ισοπαλία. Η Σαρλερουά (με τον Στέργο Μαρίνο εκτός αποστολής), απέσπασε τον βαθμό από το τελικό 2-2, έχοντας προηγηθεί με τον Ντάβιντ Πολέτ στο 37', για να ισοφαρίσει ο Γέλε βαν Ντάμε στο 65'. Ο Σεμπαστιάν Ντεβέστ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους φιλοξενούμενους που όδευαν για μία σπουδαία νίκη στο Μορίς Ντιφρέσν, αλλά ο Ιμό Εζέκιελ έσωσε το γόητρο της ομάδας του Γκι Λουζόν στο 89'. Η Μπριζ θα μπορούσε να περάσει στην πρώτη θέση μετά από αυτό το αποτέλεσμα, αλλά η ομάδα του Μισέλ Πρεντόμ, δίχως τους Σπύρο Φουρλάνο και Βαλεντίνο Βλάχο στην αποστολή, γνώρισε τη συντριβή 4-1 στην έδρα της Κόρτραϊκ με τον Ιβάν Σαντίνι να σημειώνει χατ τρικ.

Νέο γκολ ο Γκέκας, έχασε την πρωτιά η Αϊντχόφεν

Taça de Portugal

Τρεις κατηγορίες χωρίζουν την Σπόρτινγκ Λισαβόνας με την αντίπαλό της για τον 3ο γύρο του πορτογαλικού κυπέλλου, Άλμπα, και το τελικό 8-1 στο "Ζοζέ Αλβαλάδε" αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ κράτησε στο βασικό σχήμα τον Φρέντι Μοντέρο και ο Κολομβιανός επιθετικός συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις, σημειώνοντας 3 τέρματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK