Ο αποκλεισμός έφερε... μεταγραφή για Στραματσόνι!

Η Σπάρτα Πράγας δέχτηκε στραπάτσο στο Europa League από τον Ερυθρό Αστέρα όμως ο Αντρέα Στραματσόνι όχι μόνο είναι ακλόνητος στον πάγκο αλλά παίρνει παίκτη από την Ίντερ!

Ο αποκλεισμός έφερε... μεταγραφή για Στραματσόνι!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Σπάρτα Πράγας αποχαιρέτησε το Europa League καθώς βγήκε χαμένη στις διπλές μάχες με τον Ερυθρό Αστέρα στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, παρόλα αυτά ο Αντρέα Στραματσόνι όχι μόνο δεν πτοείται (το έδειξε άλλωστε και με τις μνημειώδεις δηλώσεις του περί... αναγέννησης του συλλόγου) αλλά ετοιμάζεται για μία ακόμα δυνατή μεταγραφή.

Όπως υποστηρίζουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η μετακίνηση του Ζονατάν Μπιαμπιανί από την Ίντερ στην Σπάρτα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, με τον Γάλλο εξτρέμ να αναμένεται ακόμα και εντός της ημέρας στην τσεχική πρωτεύουσα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Όπως μάλιστα αναφέρει το ιταλικό "Sky Sport", ο Μπιαμπιανί (ο οποίος δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει θέση στην Ίντερ λόγω συχνών τραυματισμών) θα αποκτηθεί δανεικός από την Σπάρτα, με τους Τσέχους να καλούνται το ερχόμενο καλοκαίρι να τον αγοράσουν από τους "νερατζούρι" καταβάλλοντας το ποσό των 4.000.000 ευρώ.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK