Καλός ο Σαλάχ, καλύτερος ο....

Σαλάχ, Ρονάλντο και Μέσι θα "κονταροχτυπηθούν" για τη κατάκτηση της χρυσής μπάλας με τον Αιγύπτιο να μπαίνει για πρώτη φορά στα φαβορί. Ποιος όμως είναι ήδη ο νικητής, σύμφωνα με σπουδαίο παλαίμαχο άσο;

Καλός ο Σαλάχ, καλύτερος ο....
AP IMAGE

Για άλλη μια φορά, Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι είναι οι αστέρες που έχουν βλέψεις για τη κατάκτηση της χρυσής μπάλας. Ωστόσο, "σφήνα" έρχεται να μπει φέτος ανάμεσα στο δίδυμο ο Μοχάμεντ Σαλάχ, έχοντας μάλιστα πολλές ελπίδες, αν κρίνουμε από τα φετινά του κατορθώματα, να αποκαθηλώσει έναν εκ των δύο για πρώτη φορά, μετά το 2008.

Στοιχηματικά, ο νυν κάτοχος του τροπαίου που είναι ο Πορτογάλος, θεωρείται το φαβορί για ακόμη μία χρονιά και σε περίπτωση που καταφέρει να φτάσει στην 6η κατάκτηση, τότε θα ξεπεράσει τις 5 του Αργεντινού άσου. Δεύτερος όμως που ακολουθεί σε απόδοση να αναδειχτεί νικητής είναι ο Αιγύπτιος. Βέβαια, πολλά θα εξαρτηθούν από την έκβαση του φετινού Champions League, αλλά και του καλοκαιρινού Μουντιάλ.

Μπορεί κανείς ακόμα να μη γνωρίζει ποιος θα φτάσει προς τη δόξα, όμως ένας παλαίμαχος αστέρας έδωσε τα... φώτα του, αναδεικνύοντας το όνομα που πιστεύει ότι θα κερδίσει τη χρυσή μπάλα. " Μόνο ένας νικητής", έγραψε στο Twitter ο άλλοτε παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρυ Νέβιλ, κάνοντας αναφορά στον Ρονάλντο και μάλιστα βρήκε πάτημα για να το δικαιολογήσει.

Μαζί με το συγκεκριμένο tweet, ο Άγγλος προπονητής πλέον, συνόδευσε μία φωτογραφία με στατιστικά στοιχεία των τριών φαβορί για τη τρέχουσα σεζόν, μαζί με αυτά του Τσίρο Ιμόμπιλε. Στην εικόνα φαίνεται ότι ο Σαλάχ έχει 47 γκολ φέτος, περισσότερα από τους υπόλοιπους, ωστόσο ο Νέβιλ βάσισε το επιχείρημά του σε συνδυασμό με τις εμφανίσεις των ποδοσφαιριστών, με τον Ρονάλντο να έχει ένα λιγότερο τέρμα από τον άσο της Λίβερπουλ, αλλά σε 43 παιχνίδια, δηλαδή λιγότερα από όλους τους άλλους που υπερβαίνουν τα 50.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TWEET ΤΟΥ ΝΕΒΙΛ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK