Απίστευτο φιάσκο σε ποδοσφαιρικό αγώνα στη Ρουμανία

Αυτό που έγινε σε ποδοσφαιρικό αγώνα στη Ρουμανία δεν έχει προηγούμενο! Διαιτητής μέτρησε γκολ, ενώ η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων και στη συνέχεια πήγε "περίπατο" η έννοια του fair play. Δείτε το VIDEO και θα καταλάβετε.

Απίστευτο φιάσκο σε ποδοσφαιρικό αγώνα στη Ρουμανία

Ο αγώνας της Τritenii de Jos με την Potaissa Turda για την τέταρτη κατηγορία της Ρουμανίας μετατράπηκε σε... παρωδία όταν στο 85ο λεπτό και με το σκορ στο 1-1, ο διαιτητής μέτρηση γκολ σε σουτ παίκτη των γηπεδούχων που κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων!

Τα παράπονα των φιλοξενούμενων ήταν πολλά και αποφάσισαν έτσι να μην συνεχίσουν να αγωνίζονται. Αντί λοιπόν οι γηπεδούχοι να τηρήσουν το fair play, αυτοί πήγαν και σκόραραν και τρίτο τέρμα.

Δείτε το VIDEO:

 

Αφιερώματα ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όταν τα ελληνικά μουσεία έσωζαν τις αρχαιότητες μας από τους Ναζί. Αδημοσίευτες φωτογραφίες

Το news247 παρουσιάζει αδημοσίευτο υλικό από την τιτάνια προσπάθεια των Ελλήνων αρχαιολόγων να "εξαφανίσουν" τους θησαυρούς των μουσείων λίγο πριν την είσοδο των Γερμανών κατακτητών

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ