Μια άσημη ομάδα του Λονδίνου ξεσήκωσε ολόκληρη κωμόπολη στην Ολλανδία

Διαβάστε πως εξαιτίας του Football Manager, μια ολόκληρη κωμόπολη στην Ολλανδία κατέληξε να παρακολουθεί αγώνες της... Woking FC, ομάδας ενός μικρού προαστίου του Λονδίνου.

Μια άσημη ομάδα του Λονδίνου ξεσήκωσε ολόκληρη κωμόπολη στην Ολλανδία

Πήραν μια άσημη ομάδα από ένα μικρό προάστιο στο Λονδίνο και κατάφεραν να κατακτήσουν το Κύπελλο FA στο Football Manager. Ο λόγος για δύο άνδρες στην Ολλανδία, οι οποίοι έχοντας αποτύχει στο παιχνίδι στην προηγούμενη ομάδα τους, αποφάσισαν να κοουτσάρουν την Woking F.C.

Μέσα σε λίγο καιρό, όχι μόνο κατάφεραν να πετύχουν πράγματα με τη νέα ομάδα τους, αλλά θέλησαν να την δουν και στην πραγματικότητα, ταξιδεύοντας από την Ολλανδία στο Woking. Δείτε στο VIDEO πως εξελίχθηκε η ιστορία τους.

 

* Το Football Manager 2016 κυκλοφόρησε 13 Νοεμβρίου από την Zegetron.

Την πρώτη εβδομάδα διάθεσης θα ονομάζεται Limited Edition, αφού θα περιέχει και το Football Manager Documentary (με ελληνικούς υπότιτλους).

 

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ